Ιωάννη Κρανιδιώτη 2

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσημάτων Θώρακος | Θεσσαλονίκη , Μάιος 2024
Πρόσκληση

7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσημάτων Θώρακος, Θεσσαλονίκη, Μάιος 2024

7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσημάτων Θώρακος

Συνεντεύξεις - Χαιρετισμοί

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Τα τελευταία χρόνια η αλματώδης ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης (ΤΝ) και η εφαρμογή της σε όλες σχεδόν τις επιστήμες, ιδίως στην ιατρική, δημιούργησε επανάσταση στη γνώση σε όλες τις ειδικότητες, κατ’ επέκταση και στην πνευμονολογία.

Η ΕΝΘΕ, στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο, πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά φέρνοντας «το μέλλον στο παρόν». Η ΤΝ θα πρωταγωνιστεί σε όλες σχεδόν τις εργασίες του συνεδρίου.  Έγκριτοι συνάδελφοι, επιφανείς επιστήμονες και ειδικοί σε θέματα ΤΝ από Ελλάδα και εξωτερικό θα μας εισαγάγουν σε νέες έννοιες, νέες τεχνικές, προληπτικές, διαγνωστικές και θεραπευτικές, και φιλοσοφικά διλήμματα που θα προκύψουν στο άμεσο μέλλον από την καθημερινή εμπλοκή της ΤΝ στη διαχείριση του ασθενούς μας. Ταυτόχρονα, στο 7ο Πανελλήνιο συνέδριο της ΕΝΘΕ θα ενημερωθούμε για τις τρέχουσες εξελίξεις σε όλα τα νοσήματα του αναπνευστικού από αγαπημένους συναδέλφους, όπως τα αποφρακτικά, οι λοιμώξεις, ο καρκίνος του πνεύμονα και οι διάμεσες πνευμονοπάθειες. 

Σας καλωσορίζουμε με πολύ αγάπη στην όμορφη και φιλόξενη πόλη της Θεσσαλονίκης, στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις του Hyatt και υποσχόμαστε, όπως πάντα, ευχάριστες εκπλήξεις, καλές, όμορφες και απολαυστικές στιγμές!

Για το ΔΣ της ΕΝΘΕ
Ο Πρόεδρος

Ηρακλής Τιτόπουλος
Επεμβατικός Πνευμονολόγος

 

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

στοιχεία σύνδεσης

Categories

Social Media Pages

Recent Posts

Archives

κοινοποιήστε στο :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
Email