Τζων Κέννεντυ 115

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

Ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Εκλογές ΔΣ 2022

Αγαπητοί κύριοι/ες,

Εν όψει της λήξης της θητείας του παρόντος ΔΣ της ΕΝΘΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι προκηρύσσονται εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022.
Λαμβάνοντας υπόψιν τις παγκόσμιες υγειονομικές συνθήκες εν μέσω πανδημίας COVID-19, σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

  • Η Απολογιστική Συνέλευση θα προηγηθεί της εκλογικής διαδικασίας και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ZOOM, το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022, ώρα 11:00 – 13:00. Θα υπάρχει δυνατότητα σχετικών ερωτήσεων και τοποθετήσεων.
  • Η δήλωση υποψηφιοτήτων θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 17-31 Ιανουαρίου 2022 με την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο email της ΕΝΘΕ (info@hcds.gr), αναγράφοντας στο Θέμα: «Υποψηφιότητα για εκλογή στο νέο ΔΣ».
  • Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου 2022, αποκλειστικά με ηλεκτρονική ψήφο (για την αποφυγή συγχρωτισμού), τις ώρες 09:00 – 18:00. Η εφορευτική επιτροπή θα οριστεί με κλήρο και θα ανακοινωθεί την ημέρα του απολογισμού, 15 Ιανουαρίου 2022.

Μετά τη λήψη προσφορών, επιλέχθηκε η εταιρεία CYBER EMPHASIS, η οποία θα αναλάβει τη διεξαγωγή της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής ηλεκτρονικών ψηφοφοριών Electobox.
Η σύνδεση του ψηφοφόρου με τo Electobox είναι ασφαλής, καθώς τα δεδομένα ανταλλάσσονται κρυπτογραφημένα με την χρήση πιστοποιητικού SSL.

Σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΝΘΕ, για τη συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία (υποψήφιος ή ψηφοφόρος), απαιτείται να είστε ταμειακά ενήμεροι. Η καταληκτική ημερομηνία για την ταμειακή τακτοποίησή σας είναι η 11η Φεβρουαρίου 2022*.

Περισσότερες πληροφορίες – οδηγίες σχετικά με την εκλογική διαδικασία θα λάβετε με email.

 Ανανέωση συνδρομής (ή εγγραφή νέου μέλους) -> https://hcds.gr/my-account/ .

Τα βήματα είναι τα εξής:

  1. e-pay – Συνδρομές/tickets.
  2. Ανανέωση συνδρομής (ή εγγραφή νέου μέλους για νέο μέλος) – προσθήκη στο καλάθι – ολοκλήρωση παραγγελίας.
  3. Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στη φόρμα, επιλέγετε τραπεζική μεταφορά
  4. Αποστολή παραγγελίας
  5. Εμφανίζεται το IBAN της ΕΝΘΕ στην Τράπεζα Πειραιώς.
  6. Κάνετε την κατάθεση των χρημάτων
  7. Αποστέλλετε την απόδειξη κατάθεσης είτε στο email της ΕΝΘΕ (info@hcds.gr) είτε μία φωτογραφία αυτής, στο Viber – 6995762832.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

στοιχεία σύνδεσης

Kατηγορίες

Recent Posts

Ιστορικό

κοινοποιήστε στο :

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on email
Email