Ιωάννη Κρανιδιώτη 2

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

Ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Εκλογές ΔΣ 2022

Αγαπητοί κύριοι/ες,

Εν όψει της λήξης της θητείας του παρόντος ΔΣ της ΕΝΘΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι προκηρύσσονται εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022.
Λαμβάνοντας υπόψιν τις παγκόσμιες υγειονομικές συνθήκες εν μέσω πανδημίας COVID-19, σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

  • Η Απολογιστική Συνέλευση θα προηγηθεί της εκλογικής διαδικασίας και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ZOOM, το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022, ώρα 11:00 – 13:00. Θα υπάρχει δυνατότητα σχετικών ερωτήσεων και τοποθετήσεων.
  • Η δήλωση υποψηφιοτήτων θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 17-31 Ιανουαρίου 2022 με την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο email της ΕΝΘΕ (info@hcds.gr), αναγράφοντας στο Θέμα: «Υποψηφιότητα για εκλογή στο νέο ΔΣ».
  • Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου 2022, αποκλειστικά με ηλεκτρονική ψήφο (για την αποφυγή συγχρωτισμού), τις ώρες 09:00 – 18:00. Η εφορευτική επιτροπή θα οριστεί με κλήρο και θα ανακοινωθεί την ημέρα του απολογισμού, 15 Ιανουαρίου 2022.

Μετά τη λήψη προσφορών, επιλέχθηκε η εταιρεία CYBER EMPHASIS, η οποία θα αναλάβει τη διεξαγωγή της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής ηλεκτρονικών ψηφοφοριών Electobox.

To Electobox εγγυάται τη μυστικότητα των ψήφων και το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας μέσω της χρήσης πολύ ισχυρής κρυπτογράφησης. Αυτό σημαίνει ότι κανείς, ούτε το ίδιο το Electobox δεν μπορεί να συνδέσει μία ψήφο με τον ψηφοφόρο.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια πατήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://electobox.com/el/asfaleia

Σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΝΘΕ, για τη συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία (υποψήφιος ή ψηφοφόρος), απαιτείται να είστε ταμειακά ενήμεροι. Η καταληκτική ημερομηνία για την ταμειακή τακτοποίησή σας είναι η 11η Φεβρουαρίου 2022*.

Οδηγίες Ψηφοφορίας

Σύνδεση στο electobox

Αμέσως μετά την έναρξη της ψηφοφορίας θα λάβετε ένα email το οποίο θα περιέχει ένα μοναδικό μυστικό σύνδεσμο (link). Πατώντας πάνω στον σύνδεσμο, θα μεταβείτε αυτόματα στην σελίδα ψηφοφορίας.

Σε περίπτωση που είστε και εγγεγραμένος/η σε εκλογικό κατάλογο φυσικού εκλογικού κέντρου και έχετε ήδη ψηφίσει με φυσική παρουσία, ο σύνδεσμος αυτός θα πάψει να λειτουργεί.

Η εικόνα του παραδείγματος είναι από λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Gmail. Το περιεχόμενο του μηνύματος παραμένει ίδιο ανεξαρτήτως του λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που κατέχετε.

electobox e-mail vote sample

 Ανανέωση συνδρομής (ή εγγραφή νέου μέλους) -> https://hcds.gr/my-account/ .

Τα βήματα είναι τα εξής:

  1. e-pay – Συνδρομές/tickets.
  2. Ανανέωση συνδρομής (ή εγγραφή νέου μέλους για νέο μέλος) – προσθήκη στο καλάθι – ολοκλήρωση παραγγελίας.
  3. Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στη φόρμα, επιλέγετε τραπεζική μεταφορά
  4. Αποστολή παραγγελίας
  5. Εμφανίζεται το IBAN της ΕΝΘΕ στην Τράπεζα Πειραιώς.
  6. Κάνετε την κατάθεση των χρημάτων
  7. Αποστέλλετε την απόδειξη κατάθεσης είτε στο email της ΕΝΘΕ (info@hcds.gr) είτε μία φωτογραφία αυτής, στο Viber – 6995762832.

Εκλογές ΕΝΘΕ | Μηνύματα Υποψηφίων Δ.Σ.

1 thought on “Ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

blank

στοιχεία σύνδεσης

Categories

Social Media Pages

Recent Posts

Archives

κοινοποιήστε στο :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
Email