Ιωάννη Κρανιδιώτη 2

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

Best of 19th IASLC Word Conference on Lung Cancer (WCLC) 2018

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Εκ μέρους του ΔΣ της ΕΜΠΕΠΘ, έχω την τιμή και τη χαρά να σας καλωσορίσω στη διημερίδα αυτή, με αντικείμενο τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στη διάγνωση και αντιμετώπιση του καρκίνου του πνεύμονα, όπως αυτές διατυπώθηκαν από διακεκριμένους συναδέλφους στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Συνεδρίου για τον πνευμονικό καρκίνο, στο Τορόντο, την περασμένη χρονιά.

Στη διημερίδα χαιρετίζουμε αγαπητούς και ικανούς συναδέλφους, που με την εμπειρία και την τέχνη του λόγου τους, θα μας μεταφέρουν τα πιο βασικά σημεία των ομιλιών και θα σχολιάσουν μαζί μας όλες τις απορίες μας στις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας. Τους ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία.

Θα ήθελα, από τα βάθη της καρδιάς μου, να ευχαριστήσω όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση αυτή, κυρίως τους αγαπητούς συναδέλφους κ. Διονύσιο Σπυράτο, Επίκουρο Καθηγητή Πνευμονολογίας ΑΠΘ και κ. Ιωάννη Γκιόζο, Πνευμονολόγο, Επιστημονικό Συνεργάτη, Ογκολογικής Μονάδας Γ’ Παθολογικής Κλινικής ΕΚΠΑ, ιδίως όμως όλες και όλους εσάς, αγαπητοί συνάδελφοι, που με την παρουσία σας ενθαρρύνετε κάθε προσπάθεια του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΜΠΕΠΘ.

Σας ευχαριστώ θερμά.

Απολαύστε το!

Φιλικότατα

Ο Πρόεδρος

Ηρακλής Τιτόπουλος

[pdf-embedder url=”https://hcds.gr/wp-content/uploads/2019/04/01-BEST-OF-IASLC-17X24_Layout-1.pdf” title=”01-BEST OF IASLC-17X24_Layout 1″]

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

στοιχεία σύνδεσης

Categories

Social Media Pages

Recent Posts

Archives

κοινοποιήστε στο :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
Email