Ιωάννη Κρανιδιώτη 2

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

«Διάχυτες Πνευμονοπάθειες» – 11ο Ετήσιο Σεμινάριο Θεσσαλονίκης

Ημερομηνίες και Τόπος Συμποσίου

Το Συνέδριο θα είναι με φυσική παρουσία και θα πραγματοποιηθεί στις 18–19 Νοεμβρίου 2023 στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Ιστοσελίδα Συνεδρίου

Πληροφορίες που αφορούν τα Ετήσια Σεμινάρια «Διάχυτες Πνευμονοπάθειες» θα αναρτώνται σε τακτά χρονικά διαστήματα στην επίσημη ιστοσελίδα του Σεμιναρίου: www.interstitiallungdiseases.gr

Κονκάρδες – Barcode

Για την παρακολούθηση των εργασιών του Συνεδρίου οι σύνεδροι είναι απαραίτητο να φέρουν την ονομαστική της κονκάρδα που χορηγείται από τη γραμματεία κατά την εγγραφή και παρακαλούνται να τη φορούν καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου. Στην κονκάρδα εγγραφής θα υπάρχει γραμμωτός κωδικός (barcode) ο οποίος θα σκανάρεται σε ειδικό μηχάνημα κάθε φορά κατά την είσοδο και έξοδο του συνέδρου από τη συνεδριακή αίθουσα, καταμετρώντας τις ώρες παρακολούθησης.

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

Το πιστοποιητικό παρακολούθησης θα παραδίδεται από την Γραμματεία της Συνόδου, με την προϋπόθεση παρακολούθησης του 60% των συνολικών ωρών του επιστημονικού προγράμματος, σύμφωνα με την τρέχουσα εγκύκλιο του ΕΟΦ, και της ολοκλήρωσης της ηλεκτρονικής αξιολόγησης.

Πρόγραμμα


 

Σελίδα σεμιναρίου

Περισσότερες πληροφορίες & εγγραφή 

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

στοιχεία σύνδεσης

Categories

Social Media Pages

Recent Posts

Archives

κοινοποιήστε στο :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
Email