ΔΙΑΘΩΡΑΚΙΚΗ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ERS

0
Chorigiko Paketo Diathorakiki Yperichografia Thumbnail

Η ΕΝΘΕ σας προσκαλεί σε ένα σύγχρονο και ιδιαίτερα πρακτικό εκπαιδευτικό σεμινάριο με αντικείμενο τη Διαθωρακική Υπερηχογραφία (TUS), με στόχο τη σύνδεση της θεωρητικής γνώσης με την εφαρμογή της στην καθημερινή κλινική πράξη και την προετοιμασία για την πιστοποίηση ERS.

📅 Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2026
📍 Συνεδριακός χώρος ΕΝΘΕ

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ιατρούς και επαγγελματίες υγείας με ενδιαφέρον στην Πνευμονολογία, την Εντατική Θεραπεία και την αξιοποίηση της διαθωρακικής υπερηχογραφίας στην κλινική πράξη.

Μέσα από στοχευμένη θεωρητική εκπαίδευση, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν τις γνώσεις τους στη χρήση της διαθωρακικής υπερηχογραφίας, αποκτώντας ένα πολύτιμο εργαλείο για την άμεση και αποτελεσματική κλινική αξιολόγηση του ασθενούς.

📚 Εδώ θα βρείτε τη θεματολογία του σεμιναρίου.

💶 Κόστος συμμετοχής: 50 € πλέον ΦΠΑ

Οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες σε 25 συμμετέχοντες.

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας έως τις 30/9/2026 στο email info@hcds.gr


 

Με την ευγενική χορηγία

Elpen Logo Rgb Green Small