Ιωάννη Κρανιδιώτη 2

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

Έκδοση ενημερωτικών Newsletters

Ηρακλής Τιτόπουλος, πρόεδρος ΕΝΘΕ

 Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με την έναρξη της νέας χρονιάς η ΕΝΘΕ ξεκινάει την έκδοση ενημερωτικών newsletters για τα μέλη της, που θα περιλαμβάνουν τις πιο πρόσφατες, και ταυτόχρονα πιο σημαντικές, δράσεις της εταιρείας. Κάθε χρονιά θα εκδίδονται συνολικά 3 τεύχη, με συμπυκνωμένη θεματολογία τετραμήνου, που θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στα μέλη μέσα στο πρώτο 15νθημερο του επόμενου μήνα, όπως επίσης και θα καταχωρούνται στην ιστοσελίδα της εταιρείας με πρόσβαση σε κάθε ενδιαφερόμενο μέλος της.  Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία έρχεται πιο κοντά στα μέλη της, στοχεύοντας στην ορθή ενημέρωση και την αρχή μιας διαδραστικής σχέσης, με αποτέλεσμα την καλύτερη εφαρμογή του έργου της, που είναι και το ζητούμενο.

Το νέο ΔΣ της εταιρείας, ενωμένο όσο ποτέ, γεμάτο ζωντάνια, είναι έτοιμο να προσφέρει ό,τι είναι δυνατόν τιμώντας την εκλογή του. Προσωπικά, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που μου εμπιστεύτηκαν για δεύτερη συνεχή θητεία το τιμόνι της εταιρείας και να ευχηθώ σε όλες και όλους ολόψυχα υγεία, δύναμη και προκοπή.

Καλή και δημιουργική νέα 3ετία

Σε περίπτωση που δεν είστε μέλος μας αλλά θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα και τις δράσεις της ΕΝΘΕ εγγραφείτε στη “Λίστα Αλληλογραφίας” παρακάτω:

Εγγραφείτε στην Λίστα Αλληλογραφίας

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

στοιχεία σύνδεσης

Categories

Social Media Pages

Recent Posts

Archives

κοινοποιήστε στο :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
Email