Τζων Κέννεντυ 115

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

Επείγουσα ανακοίνωση

covid-19 Επείγουσα Ανακοίνωση

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Μας αφορά όλες και όλους!!

Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής  Μακεδονίας, εγκαινιάζει πρόγραμμα τηλεϊατρικής για την ενημέρωση του πολίτη σχετικά με τον COVID-19 (συνημμένη επιστολή).

Με την έναρξη της λειτουργίας, ο πολίτης θα μπορεί να τηλεφωνεί σε ειδική πλατφόρμα όλη τη διάρκεια της ημέρας και να ενημερώνεται, να ζητάει ιατρική συμβουλή ή/και βοήθεια από ιατρούς για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει αναφορικά με τον κορωνοϊό.

Μετά από τιμητική πρόσκληση, η ΕΝΘΕ αναλαμβάνει με μεγάλη χαρά την υποχρέωση να στηρίξει τη δράση αυτή με την εθελοντική προσφορά των μελών της. Για τον σκοπό αυτό, η εταιρεία ζητάει από όλα τα μέλη της να τιμήσουν την ειδικότητα με την κοινωνική προσφορά τους στην παγκόσμια αυτή υγειονομική κρίση, που τους κατατάσσει μοιραία σε πρωταγωνιστές.

Όσοι συνάδελφοι από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα επιθυμούν να στηρίξουν την πρωτοβουλία, παρακαλούνται να ενημερώσουν την ΕΝΘΕ και να ενταχθούν στο πρόγραμμα το ταχύτερο δυνατόν.

Για περισσότερες πληροφορίες παράκληση να επικοινωνείτε με τη γραμματεία της ΕΝΘΕ (τηλ. 2310 475662, και email: info@hcds.gr).

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΛΕΪΑΤΡΙΚΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

στοιχεία σύνδεσης

Kατηγορίες

Recent Posts

Ιστορικό

κοινοποιήστε στο :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
Email