Επιστημονική Ημερίδα «Διασυνδετική Ενημέρωση για την Ιδιοπαθή Πνευμονική Ίνωση»

Το ΔΣ της ΕΝΘΕ, στη συνεδρίαση Α.Π. 10/21-8-2019, ομόφωνα αποφάσισε τη διεξαγωγή μερικών Τακτικών Διοικητικών Συνεδριάσεων εκτός έδρας με αφορμή τη διενέργεια επιστημονικών εκδηλώσεων σε διάφορες πόλεις της Β. Ελλάδος.

Σκοπός των συνεδριάσεων εκτός έδρας είναι η άμεση επαφή με μέλη της ΕΝΘΕ αλλά και συναδέλφους, οι οποίοι λειτουργούν σε περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συζητούνται θέματα που άπτονται της ειδικότητας και να προτείνονται ενέργειες και λύσεις.

Η πρώτη εκδήλωση που διοργανώνει η ΕΝΘΕ έχει ως αντικείμενο τη «Διασυνδετική ενημέρωση για την Ιδιοπαθή Πνευμονική Ίνωση» και θα πραγματοποιηθεί την 23η Οκτωβρίου 2019, στο Ξενοδοχείο Lucy, στην Καβάλα.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη της επιστημονικής εκδήλωσης, ώρα 15:30.

Ο εκάστοτε συνάδελφος – μέλος της ΕΝΘΕ θα έχει τη δυνατότητα να καταθέσει το θέμα που τον ενδιαφέρει στη Γραμματεία της ΕΝΘΕ και να συμμετάσχει στην Τακτική Συνεδρίαση του ΔΣ της εταιρείας με θέμα «Συζήτηση με τα μέλη».

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Ηρ. Τιτόπουλος

Ο Γεν. Γραμματέας

Σ. Τρύφων

Πρόγραμμα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Recent Posts

Αρχείο

Σύνδεση

Νέος Χρήστης ;;;

Κάντε την εγγραφή σας εδώ