Ιωάννη Κρανιδιώτη 2

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

Επιταγή κατάρτισης 600€ για επιστήμονες

Επιταγή κατάρτισης 600€ για επιστήμονες

Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας των παρακάτω ειδικοτήτων έχεις προτεραιότητα:

  1. Δικηγόρος
  2. Ιατρός (και ιατρικό προσωπικό)
  3. Οδοντίατρος
  4. Μηχανικός
  5. Αρχιτέκτονας
  6. Οικονομολόγος ή Λογιστής
  7. Εκπαιδευτικός
  8. Ερευνητής

Είναι πασιφανές ότι, η Πανδημία επηρεάζει σημαντικά και την οικονομία. Σε άλλες εποχές οι επιπτώσεις διαρκούσαν δεκαετίας,  ενώ σήμερα με την τεχνολογία της πληροφορικής και της επικοινωνίας στο απόγειο της, μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε τις τραγικές συνέπειες. Είναι λυπηρό να σταματήσει παντελώς η οικονομική δραστηριότητα λόγω ελλείψεως κατάλληλων γνώσεων και δεξιοτήτων σε θέματα εκμετάλλευσης των διαδικτυακών πόρων.

Στα πλαίσια της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης (ΚΕΕ) και συμβάλλοντας στην προστασία της δημόσιας υγείας από τον COVID-19, ετοιμάσαμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης με τα σύγχρονα εργαλεία για την όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη απόδοση σας, εκτός γραφείου.

Η έναρξη του προγράμματος θα γίνει στις  6-4-2020 και η διάρκεια του, είναι 7 ημέρες. Θα δοθεί προτεραιότητα στους δικαιούχους του Voucher των 600 €, έτσι ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα για την εύκολη και απρόσκοπτη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα κατάρτισης των 100 ωρών.

Παράλληλα με τη ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή τους, εξασφαλίζουν έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για την εξέλιξη και τις διαδικασίες του Voucher.

Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες απομακρυσμένης εργασίας, διαχείριση αρχείων και φακέλλων στο CLOUD, εξ αποστάσεως επεξεργασία εγγράφων και πινάκων με τρίτους μέσω του Office 365, τηλεδιασκέψεις, meeting rooms, διαμοιρασμός οθόνης (Screen Share), Free Cloud VoIP Phone – Απομακρυσμένο τηλεφωνικό κέντρο κ.ά.

Για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


αρχική δημοσίευση: espaergasia.net

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

στοιχεία σύνδεσης

Kατηγορίες

Recent Posts

Ιστορικό

κοινοποιήστε στο :

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on email
Email