Ιωάννη Κρανιδιώτη 2

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

Φάρος Πνευμονολογίας 2020
– Διαταραχές ύπνου: Από την έρευνα στην καθημερινή κλινική πράξη και τη δημόσια υγεία

Φάρος Πνευμονολογίας 2020

Διαταραχές ύπνου: Από την έρευνα στην καθημερινή κλινική πράξη και τη δημόσια υγεία

- 2ο Διεπιστημονικό συμπόσιο
- 1ο Ελληνοϊταλικό forum «Ιατρικής του Ύπνου»

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στις εργασίες του Συνεδρίου «Φάρος Πνευμονολογίας 2020» και του 2ου διεπιστημονικού συμποσίου με θέμα «Διαταραχές ύπνου: Από την έρευνα στην καθημερινή κλινική πράξη και τη δημόσια υγεία»-1ου ΕΛΛΗΝΟΪΤΑΛΙΚΟΥ FORUM «Ιατρικής του Ύπνου» που θα πραγματοποιηθούν στην Αλεξανδρούπολη στις 9-11 Οκτωβρίου 2020, διαδικτυακά ή με φυσική παρουσία, στο ξενοδοχείο Astir Egnatia, με δωρεάν συμμετοχή.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Πνευμονολογική Κλινική και το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ιατρική του Ύπνου» του Τμήματος Ιατρικής του Δ.Π.Θ. καθώς και τη Δημοκρίτεια Ιατρική Εταιρεία, με προσκεκλημένους ομιλητές διακεκριμένους επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας, μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές Ιατρικής και Επιστημών Υγείας.

Ο κόσμος της Ιατρικής αλλάζει με γρηγορότερο ρυθμό από ποτέ άλλοτε ενώ η φετινή χρονιά έχει και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της πανδημίας από τη νόσο COVID-19. Για το λόγο αυτό, ο θεράπων ιατρός αντιμετωπίζει συνεχώς αυξανόμενες προκλήσεις και πρέπει να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Στόχος της εκπαιδευτικής αυτής εκδήλωσης είναι να παρουσιαστεί ό,τι θεωρείται σήμερα πιο σημαντικό και απαραίτητο στο πεδίο της Κλινικής Πνευμονολογίας και της Ιατρικής του Ύπνου, καλύπτοντας σχεδόν όλο το φάσμα των σχετικών νοσημάτων.

Ελπίζουμε αυτό το Συνέδριο να εμπλουτίσει τις γνώσεις μας και να ανοίξει νέους δρόμους στην καθημερινή κλινική πρακτική, αποτελώντας παράλληλα το εφαλτήριο για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόλου της Πνευμονολογικής Κλινικής του Δ.Π.Θ. στην εκπαίδευση και την έρευνα.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Πασχάλης Στειρόπουλος
Αναπληρωτής Καθηγητής Πνευμονολογίας Δ.Π.Θ.
Διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης

H συμμετοχή στο Συνέδριο είναι ΔΩΡΕΑΝ

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής (που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο) και να σταλεί στο e-mail: pneumonology@ctmi.gr

Έντυπο Εγγραφής

 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

[pdf-embedder url=”https://hcds.gr/wp-content/uploads/2020/10/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΦΑΡΟΣ-ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ-2ο-ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ-ΣΥΜΠΟΣΙΟ-1ο-ΕΛΛΗΝΟΙΤΑΛΙΚΟ-FORUM-Ιατρικής-του-Ύπνου.pdf” title=”ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΦΑΡΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ 2ο ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ -1ο ΕΛΛΗΝΟΙΤΑΛΙΚΟ FORUM Ιατρικής του Ύπνου”]

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

στοιχεία σύνδεσης

Categories

Social Media Pages

Recent Posts

Archives

κοινοποιήστε στο :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
Email