Ιωάννη Κρανιδιώτη 2

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

Ημερίδα με θέμα την «Ιδιοπαθή Πνευμονική Ίνωση» – Καβάλα

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα με θέμα την Ιδιοπαθή Πνευμονική Ίνωση, που οργανώθηκε από την ΕΝΘΕ στις 23 Οκτωβρίου σε γνωστό ξενοδοχείο της Καβάλας.

Στην ημερίδα αυτή αξιόλογοι συνάδελφοι, σε μια κατάμεστη αίθουσα, αναφέρθηκαν στις νεότερες εξελίξεις στην αντιμετώπιση της IPF και σχολίασαν, μαζί με ένα ζωντανό ακροατήριο από επώνυμους πνευμονολόγους της πόλης και των γύρω περιοχών, απορίες και προβληματισμούς σε θέματα της πολύ σοβαρής αυτής πάθησης που ταλαιπωρεί καθημερινά εκατοντάδες ασθενείς.

Πριν από την έναρξη της ημερίδας, πιστή στις προγραμματικές της εξαγγελίες, η ΕΝΘΕ πραγματοποίησε στον ίδιο χώρο την πρώτη εκτός έδρας συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου, δηλώνοντας με τον συμβολικό αυτό τρόπο ότι είναι πάντα κοντά στον συνάδελφο πνευμονολόγο.

Το ΔΣ της ΕΝΘΕ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει εκτός των άλλων όλους όσους συνέβαλαν με την παρουσία τους στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης, καθώς και για την συγκινητική φιλοξενία που την επιφύλαξαν.

Συνέντευξη στο κανάλι Center Καβάλας

Αναπαραγωγή Βίντεο

Φωτογραφικό Υλικό

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

στοιχεία σύνδεσης

Kατηγορίες

Recent Posts

Ιστορικό

κοινοποιήστε στο :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
Email