Ιωάννη Κρανιδιώτη 2

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

Υπερσύγχρονα μηχανήματα στην Πνευμονολογική του Νοσοκομείου Σερρών

Πληθυσμογράφος και ΝΟ: Yπερσύγχρονα μηχανήματα στην Πνευμονολογική του Νοσοκομείου Σερρών

Δύο υπερσύγχρονα μηχανήματα που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα απέκτησε το Γενάρη το νοσοκομείο Σερρών . Πρόκειται για δωρεά της Εταιρείας Μελέτης Πνευμονοπαθειών & Επαγγελματικών Παθήσεων Θώρακος συνολικής αξίας 55.000 ευρώ .

Παράλληλα ο διευθυντής της πνευμονολογικής κλινικής Σερρών ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες της κλινικής σε τηλεοπτική κάμερα και ξεναγεί το Επιλογές  λέγοντας παράλληλα ότι υπάρχει ανάγκη για επιπλέον προσωπικό.

Μόλις παρακολουθήσαμε το πρώτο στάδιο της εξέτασης του πληθυσμογράφου. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα μοναδικό στην Ελλάδα, που βρίσκεται από φέτος το Γενάρη στο νοσοκομείο Σερρών. Αυτό μαζί με το μηχάνημα ΝΟ (εν ου) είναι δωρεά της Εταιρείας Μελέτης Πνευμονοπαθειών & Επαγγελματικών Παθήσεων Θώρακος, συνολικής αξίας 55.000 ευρώ, στον αντιπρόεδρο της ΕΜΠΕΠΘ κύριο Αντωνιάδη στο νοσοκομείο Σερρών.

Ο πληθυσμογράφος του νοσοκομείου Σερρών επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο της αναπνευστικής λειτουργίας , την κατάσταση των πνευμόνων, του θωρακικού τοιχώματος και των μυών.

Η διαδικασία της εξέτασης , που ήδη ξεκίνησε σε ασθενείς στο νοσοκομείο Σερρών, μπορεί να διαρκέσει από 20 έως 30 λεπτά και χρειάζεται παραπεμπτικό γιατρού.

Το δεύτερο υπερσύγχρονο μηχάνημα ακούει στο όνομα ΝΟ και πραγματοποιεί μετρήσεις για το βρογχικό άσθμα.

Ο διευθυντής της κλινικής ανοίγει τις πόρτες της για πρώτη φορά σε τηλεοπτικό κανάλι και μας ξεναγεί στα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα της κλινικής .

Σε ένα από τα μηχανήματα μάλιστα γίνεται και οικονομία αφού μπορεί, ανάλογα με την περίπτωση , να γλιτώσει ο ασθενής τη νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

πηγή : epiloges.tv

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

στοιχεία σύνδεσης

Categories

Social Media Pages

Recent Posts

Archives

κοινοποιήστε στο :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
Email