Ιωάννη Κρανιδιώτη 2

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

Κλινικά Φροντιστήρια | 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσημάτων Θώρακος

Κλινικά Φροντιστήρια | 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσημάτων Θώρακος

Στο πλαίσιο του 7ου Πανελληνίου Συνεδρίου Νοσημάτων Θώρακος (16-18 Μαΐου 2024), η Εταιρεία Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος, προγραμματίζει δύο Κλινικά Φροντιστήρια, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στο ΓΝΘ «Γ. Παπανικολάου», την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 το πρωί (θα ενημερωθείτε σε δεύτερο χρόνο για τις ώρες διεξαγωγής).

Στα Κλινικά Φροντιστήρια, οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν, σε θεωρητικό αλλά και πρακτικό επίπεδο σε ασθενείς οι οποίοι νοσηλεύονται στην Πνευμονολογική Κλινική αλλά και στη ΜΕΘ, για τις διαγνωστικές εφαρμογές των υπερήχων και της βρογχοσκόπησης αντίστοιχα, στην κλινική τους πράξη.

Η συμμετοχή δεν θα ξεπερνά σε αριθμό τους 25 εκπαιδευόμενους ανά Κλινικό Φροντιστήριο. Το πρόγραμμα θα αποτελείται από το θεωρητικό μέρος, την επίδειξη των νέων τεχνικών από εξειδικευμένους συναδέλφους ιατρούς και τέλος από hands-on training των εκπαιδευομένων. Στο τέλος κάθε φροντιστηρίου, ο εκπαιδευόμενος θα λαμβάνει πιστοποιητικό παρακολούθησης από την εταιρεία.

Τα Κλινικά Φροντιστήρια θα πραγματοποιηθούν παράλληλα. Επιλέξτε το φροντιστήριο που σας ενδιαφέρει στην φόρμα συμμετοχής!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

στοιχεία σύνδεσης

Categories

Social Media Pages

Recent Posts

Archives

κοινοποιήστε στο :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
Email