Ιωάννη Κρανιδιώτη 2

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

πρόσκληση σε webinar:
Κλινική μελέτη ETHOS – νέα δεδομένα στην κλινική μας πράξη σε ότι αφορά τη ΧΑΠ

Κλινική μελέτη ETHOS - νέα δεδομένα στην κλινική μας πράξη σε ότι αφορά τη ΧΑΠ

 Κλινική Μελέτη ETHOS

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στις 24 Ιουνίου η ATS πραγματοποίησε διαδικτυακά μία έκτακτη συνεδρίαση, που αφορούσε ανακοινώσεις πολύ σημαντικών κλινικών μελετών της Πνευμονολογίας.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης ανακοινώθηκε η μελέτη ETHOS η οποία δημοσιεύτηκε την ίδια ημέρα στο New England Journal of Medicine και αφορά τον νέο τριπλό συνδυασμό βουδεσονίδη/γλυκοπυρρόνιο/φορμοτερόλη στη ΧΑΠ.

Η συγκεκριμένη μελέτη πραγματοποιήθηκε σε πάνω από 8.500 ασθενείς και έρχεται να ενδυναμώσει τις γνώσεις μας αλλά και να προσθέσει νέα δεδομένα στην κλινική μας πράξη σε ότι αφορά τη ΧΑΠ.

Για τον λόγο αυτό προγραμματίζουμε ένα webinar την Τετάρτη 15 Ιουλίου και ώρα 8:00-9:00 μ.μ. ώστε να συζητήσουμε τα νέα δεδομένα που έρχονται να διαμορφώσουν την καθημερινή μας πρακτική.

  • Προεδρείο: Ηρ. Τιτόπουλος MD, PhD, Επεμβατικός Πνευμονολόγος, Διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής, Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, Θεσσαλονίκη, Πρόεδρος ΕΝΘΕ
  • Ομιλητής: Σ. Τρύφων MD, PhD, FCCP, Πνευμονολόγος, Διευθυντής ΕΣΥ, National Delegate for ERS, Πνευμονολογική Κλινική ΕΣΥ, Γ. Ν. «Γ. Παπανικολάου», Θεσσαλονίκη, Γεν. Γραμματέας ΕΝΘΕ

Συμμετοχή ΔΩΡΕΑΝ

Για να παρακολουθήσετε το webinar live επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο λίγα λεπτά πριν την έναρξη:
https://www.livemedia.gr/ethos20

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

στοιχεία σύνδεσης

Kατηγορίες

Recent Posts

Ιστορικό

κοινοποιήστε στο :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
Email