Ιωάννη Κρανιδιώτη 2

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

Κοπή Πρωτοχρονιάκης Πίτας 2020

Με την ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, σε μια γιορτινή βραδιά μέσα σε μια κατάμεστη και ζεστή αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, με πολύ παλμό, ζωντανή μουσική και ενθουσιασμό, τα μέλη της ΕΝΘΕ αντάλλαξαν ευχές για υγεία, πρόοδο και καλή χρονιά.

Πλήθος φίλων από τον πολιτικό χώρο, τις υγειονομικές και διοικητικές υπηρεσίες καθώς και τις φαρμακευτικές εταιρείες τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τονίζοντας με κάθε τρόπο την αγάπη τους και την στήριξή τους στο έργο της εταιρείας.

Δηλώσεις αντρών, όπως του περιφερειάρχη Αττικής και πρόεδρου του Εθνικού Δικτύου Υγείας Γιώργου Πατούλη, του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα και του δημάρχου Πανοράματος Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, επιβεβαίωσαν τη λαμπρή πορεία της ΕΝΘΕ και την αναγνώρισή της από την κοινωνία.

Συγκινητικές οι στιγμές της βράβευσης όσων συναδέλφων τίμησαν και τιμούν την ειδικότητα με την ενασχόλησή τους στα κοινά σε όλη τη χώρα.

Στη γιορτή που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, εκτός των τυπικών χαιρετισμών, δεν έλειψαν και στιγμές ανθρώπινες, εκδηλώσεις αγάπης και κυρίως πολύ διασκέδαση σε κλίμα ευφορίας και ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον.

Ο πρόεδρος της ΕΝΘΕ, ευχαρίστησε όλες και όλους που τίμησαν με την ενεργό συμμετοχή τους την εταιρεία και ζήτησε κάθε δυνατή στήριξη σε όλα τα επίπεδα για την επίτευξη των φιλόδοξων σχεδίων της εταιρείας για τη νέα χρονιά.

Φωτογραφικό υλικό

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

στοιχεία σύνδεσης

Categories

Social Media Pages

Recent Posts

Archives

κοινοποιήστε στο :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
Email