Ιωάννη Κρανιδιώτη 2

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

Μήνυμα υποψηφίου Ηρακλή Τιτόπουλου | Εκλογές ΕΝΘΕ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Την τελευταία 3ετία η ΕΝΘΕ και η Πνευμονολογία, κατά γενική ομολογία, απογειώθηκαν. Με πολύ δουλειά, μεράκι, κλίμα συνεργασίας και αγάπης, ως πρόεδρος της εταιρείας μαζί με όλο το ΔΣ, μέσα σε εποχή βαριάς υγειονομικής κρίσης, δικαιώσαμε με το έργο μας την εμπιστοσύνη όλων σχεδόν των συναδέλφων.

Τα χρόνια αυτά η ΕΝΘΕ νοικοκυρεύτηκε, οργανώθηκε, απλώθηκε, δημιούργησε, στάθηκε αρωγός σε κάθε συνάδελφο, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Η πορεία αυτή και στην επόμενη θητεία θα πρέπει να συνεχιστεί. Έχουμε ακόμα να κάνουμε πολλά. Νιώθω υποχρέωση και καθήκον προς όλους εσάς να ολοκληρώσουμε ένα έργο που όλοι μαζί οραματιστήκαμε.

Για όλα τα παραπάνω, μετά από ώριμη σκέψη και με αίσθημα ευθύνης επέλεξα, αγαπητοί συνάδελφοι, να είμαι και πάλι υποψήφιος, ζητώντας στις εκλογές της 20ης Φεβρουαρίου μια μαζική και ισχυρή επανεκλογή, ως ηθική αμοιβή και επιβεβαίωση των προσπαθειών μας.

Σας εύχομαι ολόψυχα υγεία και καλή επιτυχία!
Ευχαριστώ πολύ!

Εκλογές ΕΝΘΕ | Μηνύματα Υποψηφίων Δ.Σ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

στοιχεία σύνδεσης

Kατηγορίες

Recent Posts

Ιστορικό

κοινοποιήστε στο :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
Email