Ιωάννη Κρανιδιώτη 2

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

Μήνυμα υποψήφιας Μαρίας Σαρόγλου | Εκλογές ΕΝΘΕ

Αγαπητοί συνάδελφοι

Κατά τη διάρκεια της θητείας του προηγούμενου ΔΣ της ΕΝΘΕ είχα την ευκαιρία/τιμή, να υπηρετήσω από τη θέση της Ταμία της Εταιρείας μας.

Μέσα στην πανδημία του COVID,  

η ΕΝΘΕ άλλαξε καταστατικό (και απέκτησε Νομικό Σύμβουλο) , 

άλλαξε δύο φορές λογιστή (ολοκλήρωσε φορολογικές εκκρεμότητες πενταετίας), 

άλλαξε δύο φορές έδρα (πηγαίνοντας σε πιο συμφέρουσα κάθε φορά)

προσέλαβε 3 άτομα μόνιμο προσωπικό (τεχνικό υπολογιστών, γραμματεία υποστήριξης και γραμματεία οργάνωσης),  δημοσιογραφική υποστήριξη

και στο εξοδολόγιό της, τα 3 αυτά χρόνια, διαχειρίστηκα πάνω από 200 χιλιάδες ευρώ – όπως αναλυτικά παρουσίασα στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας μπορέσαμε να κάνουμε ημερίδες, σεμινάρια, hands-on και διακλινικά μαθήματα. Λάβαμε οικονομική ενίσχυση την επιτρεπόμενη από τον ΕΟΦ που κάθε φορά δεν ξεπερνούσε τα 2000 ευρώ!!!!!!!! 

Κατά τη διάρκεια της 3ετίας οργανώσαμε μόνο ένα Πανελλήνιο συνέδριο (λόγω απαγορεύσεων) με έσοδα της τάξης των 70.000 ευρώ.

Κατορθώσαμε αναπτύσσοντας το πλάνο και την ομάδα εργασίας της εταιρείας να λάβουμε έκτακτη οικονομική (επιστρεπτέα) υποστήριξη από το Κράτος της τάξης των 60.000 ευρώ.

Τελικά παρέδωσα στην Γενική Συνέλευση ένα Ταμείο αντίστοιχο με αυτό που είχα αναλάβει, χωρίς παθητικό, συνοδευόμενο από έναν τεράστιο όγκο αποδείξεων, εγγράφων και απολογισμών. 

Παραμένοντας πιστή στο ρόλο που ανέλαβα και χαρούμενη που σαν μέλος του απερχόμενου ΔΣ οδηγήσαμε την ΕΝΘΕ σε Πανελλήνια αναγνώριση, έθεσα υποψηφιότητα και στις εκλογές της 20ης Φεβρουαρίου.

Η ψήφος σας μου έδωσε τη δυνατότητα να εργαστώ μέσα στην ΕΝΘΕ για την ΕΝΘΕ,  

Η ψήφος σας θα μου ξαναδώσει την ευκαιρία να συνεχίζω να υποστηρίζω το οικοδόμημα που χτίσαμε και περηφανευόμαστε για αυτό.

Με εκτίμηση,  

Σαρόγλου Μαρία

Εκλογές ΕΝΘΕ | Μηνύματα Υποψηφίων Δ.Σ.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

στοιχεία σύνδεσης

Categories

Social Media Pages

Recent Posts

Archives

κοινοποιήστε στο :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
Email