Ιωάννη Κρανιδιώτη 2

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΠΝΕΛ 2023

Πανελλήνιο συνέδριο της ΕΠΝΕΛ 2023

«Πανελλήνιο συνέδριο ΕΠΝΕΛ σε συνεργασία με τις Ομάδες Εργασίας της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας»

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

tsikrikaΑγαπητές/οί συνάδελφοι και φίλες/οι,

Με πολλή μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Συνεδρίου της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας σε συνεργασία με τις Ομάδες Εργασίας της ΕΠΕ με τίτλο «Πανελλήνιο συνέδριο ΕΠΝΕΛ σε συνεργασία με τις Ομάδες Εργασίας της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας», συνεχίζοντας για δεύτερη χρονιά την ιδιαίτερα επιτυχημένη πρωτοβουλία ενότητας και αγαστής συνεργασίας στα πλαίσια της επαγγελματικής και επιστημονικής συσπείρωσης της Πνευμονολογίας-Φυματιολογίας.

Πρωταρχικό μέλημα τόσο της Οργανωτικής όσο και της Επιστημονικής Επιτροπής είναι το Πανελλήνιο Συνέδριο να αποτελέσει ένα νέο ορόσημο επιστημονικού γίγνεσθαι και ταυτόχρονα έναν επίκαιρο τόπο διαδραστικού διαλόγου επίκαιρων επαγγελματικών ζητημάτων της ειδικότητας μας.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από 30 Μαρτίου έως 02 Απριλίου 2023 στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα με χορήγηση CME-CPD credits συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και με υβριδικό τρόπο παρακολούθησης, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα μεταλαμπάδευσης της γνώσης και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της χώρας όπου ασκείται η Πνευμονολογία.

Καταξιωμένοι συνάδελφοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους σε ένα πλήρες και εμπεριστατωμένο επιστημονικό πρόγραμμα το οποίο θα περιλαμβάνει διαλέξεις, στρογγυλές τράπεζες, κλινικά φροντιστήρια και δορυφορικά συμπόσια, αλλά κυρίως θα δώσει τη δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων και προβληματισμών ανάμεσα στους νεότερους και στους εμπειρότερους συναδέλφους.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την πολύτιμη συμβολή σας στην επιτυχή διεξαγωγή του Συνεδρίου και νιώθω την ανάγκη να σας συγχαρώ θερμά, όλους και τον καθένα σας ξεχωριστά, για την απαράμιλλη ιατρική προσφορά υψηλότατου επιστημονικού κύρους και ήθους που έχετε επιδείξει τόσο κατά την διάρκεια της πανδημίας όσο και διαχρονικά στον αναπνευστικό ασθενή.

Καλή αντάμωση στο Συνέδριο μας!

Με συναδελφικούς και φιλικούς χαιρετισμούς,

Σταματούλα Τσικρικά
Πρόεδρος Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας

mpakakosΑγαπητές/οί συνάδελφοι,

Το «Πανελλήνιο συνέδριο της ΕΠΝΕΛ με τη συνεργασία των ομάδων εργασίας της ΕΠΕ» διοργανώνεται για 2η συνεχόμενη χρονιά από την Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας (ΕΠΝΕΛ) και την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία (ΕΠΕ).

Οι ομάδες εργασίας της ΕΠΕ αποτέλεσαν και αποτελούν την αιχμή του δόρατος στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της ΕΠΕ. Η ενεργός συμμετοχή τους στο συνέδριο αυτό είναι ουσιαστική αλλά και πρωτοπόρος αφού οι ομιλητές θα είναι και φέτος νέοι συνάδελφοι < 40 ετών.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 30 Μαρτίου – 2 Απριλίου 2023 στο Royal Olympic Hotel τόσο με φυσική παρουσία όσο και με διαδικτυακή συμμετοχή.

Η συμμετοχή όλων μας – Νοσοκομειακών και ιδιωτών – από όλη την Ελλάδα θα αποτελέσει απόδειξη ενότητας της ειδικότητας αλλά και μια ευκαιρία να βρεθούμε ξανά μαζί, ανταλάσσοντας απόψεις για τα τελευταία επιστημονικά και όχι μόνο δεδομένα της Πνευμονολογίας.

Σας προσκαλώ λοιπόν να παρακολουθήσετε τις εργασίες του επερχόμενου συνεδρίου και εύχομαι μια εποικοδομητική και γόνιμη επιστημονική συνεύρεση.

Με εκτίμηση,

Πέτρος Μπακάκος
Καθηγητής Πνευμονολογίας ΕΚΠΑ
Ειδικός Γραμματέας ΕΠΕ

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

στοιχεία σύνδεσης

Categories

Social Media Pages

Recent Posts

Archives

κοινοποιήστε στο :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
Email