Τζων Κέννεντυ 115

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο
Φροντίδα ασθενών με χρόνια αναπνευστική δυσχέρεια

Φροντίδα ασθενών με χρόνια αναπνευστική δυσχέρεια

Εκπαιδευτικό σεμινάριο - Πρόσκληση συμμετοχής

«Φροντίδα ασθενών με χρόνια αναπνευστική δυσχέρεια. Η σύγχρονη τεχνολογία στο σπίτι.»

Το Δίκτυο Μητρώου Ασθενών με Χρόνια Αναπνευστικά Προβλήματα και χρήσης αναπνευστικών συσκευών στο σπίτι, που συντονίζεται από το ΙΝΕΒ | ΕΚΕΤΑ σε συνεργασία με την Κλινική Αναπνευστικής Ανεπάρκειας, την Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική ΑΠΘ, την Πνευμονολογική Κλινική ΕΣΥ Γ. Παπανικολάου και την Παιδοπνευμονολογική Μονάδα Γ Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ, σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο εκπαιδευτικό σεμινάριο «Φροντίδα ασθενών με χρόνια αναπνευστική δυσχέρεια. Η σύγχρονη τεχνολογία στο σπίτι.»

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί σε εβδομαδιαίες διαδικτυακές συνεδρίες από την Τετάρτη 17 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021, ώρα 18.00 – 19.30. Για την εγγραφή σας στις συνεδρίες που σας ενδιαφέρουν, πατήστε εδώ.

Σκοπός σεμιναρίου

Οι ασθενείς με Χρόνια Αναπνευστικά Νοσήματα έχουν ανάγκη από συνεχή φροντίδα για τη διατήρηση της αναπνευστικής ικανότητας και τη βελτίωση της λειτουργικότητάς τους. Η δυνατότητα της συνεχούς παροχής φροντίδας στους χρόνιους ασθενείς, αποκτά ζωτική σημασία σε καταστάσεις όπως αυτή της πανδημίας SARs-COVID-19. Η σύγχρονη τεχνολογία επιτρέπει τη νοσηλεία στο σπίτι (Home care) ασθενών με χρόνια αναπνευστική δυσχέρεια, με προϋποθέσεις και κανόνες που αποτελούν το συνδετικό και στηρικτικό πλέγμα για τους συμμετέχοντες στην πολυδιάστατη αυτή υπηρεσία.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε παιδίατρους, πνευμονολόγους και επαγγελματίες υγείας που ενδιαφέρονται ή φροντίζουν ασθενείς οι οποίοι χρειάζονται -εκτός νοσοκομείου- υποστήριξη για τη διατήρηση της αναπνευστικής ικανότητας και βελτίωση της λειτουργικότητας τους. Τα θέματα που καλύπτει το σεμινάριο περιλαμβάνουν τις ακόλουθες θεματικές: «Εφαρμοσμένη φυσιολογία στην αναπνευστική ανεπάρκεια», «Σύγχρονη εξειδικευμένη τεχνολογία και τεχνικές στο σπίτι», «Αντιμετώπιση του επείγοντος», «Προβλήματα και προσδοκίες από την οργάνωση της νοσηλείας στο σπίτι λόγω χρόνιων περιοριστικών και αποφρακτικών τύπων παθήσεων σε ενήλικες και παιδιά».

Προγραμμα – Φροντίδα ασθενών με χρόνια αναπνευστική δυσχέρεια – Η σύγχρονη τεχνολογία στο σπίτι_compressed

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

στοιχεία σύνδεσης

Kατηγορίες

Recent Posts

Ιστορικό

κοινοποιήστε στο :

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on email
Email