Ιωάννη Κρανιδιώτη 2

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

Συγχαρητήρια επιστολή

Σχετικά με το χθεσινό τραγικό συμβάν της πυρκαγιάς που ξέσπασε στην Πνευμονολογική Κλινική του ΕΣΥ – Κλινική Covid στο ΓΝΘ «Γ. Παπανικολάου», το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΘΕ εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη σε όλο το ιατρικό, παραϊατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που συνέδραμε στη διάσωση των ασθενών που νοσηλεύονταν στην Κλινική.

Ειδικότερα, συγχαίρει τον Γενικό Γραμματέα της ΕΝΘΕ, Πνευμονολόγο, Διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΕΣΥ κ. Σταύρο Τρύφων για την αυτοθυσία και τον ιατρικό επαγγελματισμό που επέδειξε κατά τη διάρκεια του συμβάντος, τον Νοσηλευτή της κλινικής κ. Νταρή Πέτρο και τους εφημερεύοντες ειδικευόμενους ιατρούς.

Για τον συντονισμό της επιχείρησης, συγχαίρει τον Συντονιστή – Διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΕΣΥ κ. Αδαμάντιο Χλωρό, την Επιμελήτρια Α’ ΕΣΥ κα Δήμητρα Σιώπη, την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ΑΠΘ κα Αικατερίνη Μανίκα καθώς και όλους τους πρωταγωνιστές που επέδειξαν θάρρος και ανιδιοτέλεια και έκαναν το καθήκον τους απέναντι στους συνανθρώπους τους.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

στοιχεία σύνδεσης

Categories

Social Media Pages

Recent Posts

Archives

κοινοποιήστε στο :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
Email