Τζων Κέννεντυ 115

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

Συνάντηση του διοικητή της 4ης ΥΠΕ με τον πρόεδρο της ΕΝΘΕ

Την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ. Τσαλικάκη Δημήτριου με τον πρόεδρο της ΕΝΘΕ κ. Ηρακλή Τιτόπουλο σε εγκάρδιο κλίμα.

Με το πέρας της συνάντησης ο  κ. Τσαλικάκης σε ανάρτηση του σε κοινωνικό μέσο αναφέρει:

Συναντηθήκαμε σήμερα με τον Τιτόπουλο Ηρακλή, Επεμβατικό Πνευμονολόγο – Πρόεδρο της ΕΝΘΕ σε πολύ καλό κλίμα, παρατηρώντας από κοινού με αισιοδοξία τη σύμπνοια όλης της ιατρικής κοινότητας- μέλη της ΕΝΘΕ εναντίον του ίδιου εχθρού.
Επίκεντρο της συζήτησης η άμεση ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας από ιδιώτες Πνευμονολόγους γιατρούς, στηρίζοντας την προσπάθεια της 4ης Υπε και τους Υπουργείου Υγείας σε αυτή την πιεστική φάση των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης.
Ο Πρόεδρος εξέφρασε άλλη μια φορά την ικανοποίηση του για την ίδρυση Πνευμονολογικής Κλινικής στο ΓΝΘ Ιπποκράτειο, ένα αίτημα δεκαετιών όπως ανέφερε , καθώς οδεύουμε προς την ολοκλήρωση της πλήρωσης θέσεων των ειδικών γιατρών που θα στελεχώσουν την κλινική.
Προχωράμε!

Παράλληλα ο πρόεδρος της ΕΝΘΕ κ. Ηρακλής Τιτόπουλος δήλωσε:

Τις θερμότερες ευχαριστίες προς την 4η ΥΠΕ και ιδιαίτερα τον διοικητή της κ. Τσαλικάκη Δημήτριο για την άψογη και εποικοδομητική συνεργασία!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

στοιχεία σύνδεσης

Kατηγορίες

Recent Posts

Ιστορικό

κοινοποιήστε στο :

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on email
Email