Ιωάννη Κρανιδιώτη 2

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

28ου Ιατρικού Συνεδρίου Ενόπλων Δυνάμεων (Ι.Σ.Ε.Δ.), από 3 έως 6 Νοεμβρίου 2022

Αγαπητοί κύριοι,
Αγαπητές κυρίες,
Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αναβολής, που κρίθηκε αναγκαία λόγω της πανδημίας του COVID-19, με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε εκ νέου τη διοργάνωση του 28ου Ιατρικού Συνεδρίου Ενόπλων Δυνάμεων (Ι.Σ.Ε.Δ.), από 3 έως 6 Νοεμβρίου 2022, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, στη Θεσσαλονίκη.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 28ου ΙΣΕΔ, με παρακαταθήκη την πορεία μιας λαμπρής Υγειονομικής παρουσίας και με αίσθημα ευθύνης, θα εργασθεί για να προβάλει ένα ολοκληρωμένο επιστημονικό πρόγραμμα, με το οποίο θα γίνει ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών, ώστε να συμβαδίζουν παράλληλα με την ταχύτατη εξέλιξη των επιστημών και της τεχνολογίας.

Η πλούσια και ενδιαφέρουσα θεματολογία του απευθύνεται σε Ιατρούς, Οδοντιάτρους, Κτηνιάτρους, Φαρμακοποιούς, Ψυχολόγους, Νοσηλευτές και Φοιτητές των αντίστοιχων σχολών. Το επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνει προφορικές ανακοινώσεις, διαλέξεις, στρογγυλές τράπεζες και δορυφορικά συμπόσια, με συμμετοχή διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων ομιλητών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες: www.milmed.gr και www.globalevents.gr

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση.

Εκ μέρους του Προέδρου Οργανωτικής Επιτροπής 28ου ΙΣΕΔ,

Πέτρου Μ. Κουριδάκη, MD΄87, PhD, FACS
Συνταγματάρχης (ΥΙ), Γενικός Χειρουργός
Διευθυντής Χειρουργικού Τομέα, 424 ΓΣΝΕ
Διευθυντής Β΄ Χειρουργικής Κλινικής, 424 ΓΣΝΕ
Με εκτίμηση,
Γραμματεία Συνεδρίου
Δήμητρα Χαντζάρα
Senior Project Manager

T: 2310 247743

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

στοιχεία σύνδεσης

Kατηγορίες

Recent Posts

Ιστορικό

κοινοποιήστε στο :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
Email