Ιωάννη Κρανιδιώτη 2

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

Διαχείριση Ασθενών με Καρκίνο του Πνεύμονα στην Κλινική Πράξη

Πνευμονολογική Κλινική ΑΠΘ

Γραμματεία Συνεδρίου
Πνευμονολογική Κλινική ΑΠΘ
ΓΝΘ “Γ. Παπανικολάου, Εξοχή 57010, Θεσσαλονίκη
τηλ.: 2310 992432, 2313 307251
email: stpantaz@auth.gr

Χαιρετισμός

Αγαπητοί συνάδελφοι

Η Πνευμονολογική Κλινική του ΑΠΘ διοργανώνει σειρά επιστημονικών εκδηλώσεων στο πλαίσιο ενημέρωσης νεότερων συνάδελφων σε πρακτικά θέματα κλινικής αντιμετώπισης των συνηθέστερων πνευμονολογικών νοσημάτων. Η πρώτη επιστημονική εκδήλωση θα είναι διαδικτυακή και ανάλογα με την πορεία της πανδημίας, ελπίζουμε να εξελιχθούν σε εκδηλώσεις και με φυσική παρουσία, αναζητώντας δίαυλους προσωπικής επικοινωνίας με όλους τους συναδέλφους για γόνιμη συζήτηση προβληματισμών της ειδικότητας.

Οι επιστημονικές εκδηλώσεις αυτές απευθύνονται σε όλους τους πνευμονολόγους αλλά και σε συναδέλφους συναφών ειδικοτήτων,  όμως είναι δομημένες ώστε να στοχεύουν στην διεύρυνση των γνώσεων νεότερων συναδέλφων και κυρίως ειδικευόμενων που σύντομα θα διέλθουν την δοκιμασία εκτίμησης των γνώσεων τους για την λήψη ειδικότητας.

Η πρώτη εκπαιδευτική εκδήλωση αυτής της σειράς θα έχει θέμα την διαχείριση ασθενών με καρκίνο του πνεύμονα στην κλινική πράξη και  θα διεξαχθεί  από 24-25 Σεπτεμβρίου 2021. Θα αναπτυχθούν οι διαγνωστικοί, χειρουργικοί και θεραπευτικοί χειρισμοί της νόσου. Επί πλέον ο διαρκώς εξελισσόμενος τομέας της ανοσοογκολογίας καθώς και η αυξανόμενη εφαρμογή νεότερων βιολογικών παραγόντων σε ανάλογα επιλεγμένους ασθενείς έχει αλλάξει την πορεία και έχει βελτιώσει σημαντικά την επιβίωση  των ασθενών με καρκίνο του πνεύμονα. Πολλοί ειδικοί στο αντικείμενο, αλλά και νεότεροι συνάδελφοι θα συμμετάσχουν με εισηγήσεις που αφορούν την ανάπτυξη κλινικών εφαρμογών στην ογκολογία του πνεύμονα.

Προσδοκούμε στην ενεργή συμμετοχή ειδικών και ειδικευόμενων συναδέλφων στην πνευμονολογία, στην ογκολογία και σε άλλες συναφείς ειδικότητες.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Δέσποινα Παπακώστα

Καθηγήτρια Πνευμονολογίας – Ανοσολογίας πνεύμονα
Διευθύντρια Πνευμονολογικής Κλινικής ΑΠΘ

Επιστημονική Επιτροπή

Θ. Κοντακιώτης

Δ. Παπακώστα

Δ. Σπυράτος

Σ. Λαμπάκη

Ε. Φούντζηλα

Αν. Βαγιωνάς

Ι. Γκιόζος

Ε. Τιμοθεάδου

Ανδρ. Χαρπίδου

Οργανωτική Επιτροπή

Δ. Σπυράτος

Σ. Λαμπάκη

Θ. Κοντακιώτης

Δ. Παπακώστα

Για να παρακολουθήσετε το διαδικτυακό συνέδριο πρέπει να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα εγγραφής

Φόρμα εγγραφής

Η φόρμα  είναι δοκιμασμένη και πλήρως λειτουργική σε Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge & Opera. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με άλλους browsers δοκιμάστε με κάποιον από τους προαναφερόμενους.


Λάβετε υπόψη...

Αμέσως μετά την επιτυχή αποστολή της φόρμας θα έρθει email με τον σύνδεσμο παρακολούθησης (αν δεν λάβατε το email παρακαλώ ελέγξτε και τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας - spam folder).

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

blank

στοιχεία σύνδεσης

Categories

Social Media Pages

Recent Posts

Archives

κοινοποιήστε στο :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
Email