Ιωάννη Κρανιδιώτη 2

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

ERS – EBUS training programme – part one – Athens 2022

ERS - EBUS training programme – part one - Athens 2022

Αγαπητοί φίλοι

Είμαι πολύ χαρούμενος να σας ανακοινώσω ότι το επόμενο ERS EBUS part 1 course θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις της Α’ Πνευμονολογικής Κλινικής του ΕΚΠΑ στο ΝΝΘΑ “Σωτηρία” στις 3-4 Νοεμβρίου 2022.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα στο οποίο θα συμμετέχουν εκπαιδευτές από την ομάδα του Amsterdam (Prof. J. Annema, Dr. J.Kuijvenhoven ) της Heidelberg (K.Kontogianni) και του Golnik (A.Rozman) μαζί με πολλούς έμπειρους Έλληνες συναδέλφους.
Τις ομιλίες και τα live cases που θα προβάλλονται στο αμφιθέατρο θα ακολουθήσουν hands on workshops σε μικρές ομάδες συμμετεχόντων που θα ασκηθούν σε 2 διαφορετικούς ψηφιακούς προσομοιωτές, 3 EBUS βρογχοσκοπικούς πύργους και σε 1 video- μικροσκόπιο για ROSE.

Είναι μια λαμπρή ευκαιρία για τους Έλληνες συναδέλφους που ενδιαφέρονται για το αντικείμενο, να παρακολουθήσουν ένα δομημένο, υψηλού επιπέδου Ευρωπαϊκό σεμινάριο που οδηγεί στην απόκτηση τίτλου πιστοποίησης στους ενδοβρογχικούς υπερήχους.

Ταυτόχρονα θα ήθελα να ενημερώσω ότι συνεχίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα τα EBUS part 2 courses στην Παν/μιακή Κλινική στο ΝΝΘΑ “Σωτηρία” όπου όσοι συμμετέχοντες έχουν κατοχυρώσει το Part 1 μπορούν να ασκηθούν κατά μόνας (ένας εκπαιδευόμενος με έναν εκπαιδευτή) στον Bronch mentor Simulator για να αποκτήσουν την εμπειρία που χρειάζονται στους ενδοβρογχικούς υπερήχους και την αντίστοιχη πιστοποίηση. https://www.ersnet.org/events/ebus-training-programme-part-two-1/

Η Α’ Παν/μιακή Κλινική του ΕΚΠΑ έχει εξασφαλίσει από την ERS, τη ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή σε αυτό, 3 Ελλήνων Ειδικευομένων Πνευμονολογίας κάθε χρόνο, που προτείνουμε να επιλέγονται με εξετάσεις που θα διενεργούνται στην ΕΠΕ, μεταξύ των επιτυχόντων του ERS EBUS part 1 (σε οποιοδήποτε κέντρο και αν το παρακολούθησαν).

Με φιλικούς και συναδελφικούς χαιρετισμούς

Γρηγόρης Στρατάκος

Programme

[pdf-embedder url=”https://hcds.gr/wp-content/uploads/2022/07/EBUS-part-1-Athens-2022-tentative-program_compressed.pdf”]

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

στοιχεία σύνδεσης

Categories

Social Media Pages

Recent Posts

Archives

κοινοποιήστε στο :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
Email