Ιωάννη Κρανιδιώτη 2

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

Η Επόμενη Ημέρα για τον Ειδικό

Η Εταιρεία Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος (ΕΝΘΕ) διοργανώνει το Συνέδριο “Η Επόμενη Ημέρα για τον Ειδικό” στις 29 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου 2022, στο ξενοδοχείο Ionian Blue, στη Λευκάδα.

Το συνέδριο αυτό, είναι το πρώτο από μία σειρά συνεδρίων που θα πραγματοποιούνται κάθε χρόνο το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου και θα έχουν ως αντικείμενο τις νέες οδηγίες για τη θεραπευτική και διαγνωστική προσέγγιση όλων των νοσημάτων του Πνεύμονα. Θα απευθύνεται κυρίως σε νέους ειδικούς ιατρούς με στόχο την απόκτηση γνώσης για την καθημερινή πρακτική.

Μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ, για την έμπρακτη στήριξη των νέων συναδέλφων που θα εγγράφονται στη σειρά αυτή των συνεδρίων, η ΕΝΘΕ στο πρώτο  αυτό συνέδριο, με κλήρωση όσων θα εγγραφούν, θα καλύψει 5 εξ’ αυτών που θα δηλώσουν συμμετοχή στο εκπαιδευτικό τριήμερο με αντικείμενο την Επεμβατική Πνευμονολογία, που θα διοργανώσει η εταιρεία το 2023 στο Ερευνητικό και Πειραματικό κέντρο της ELPEN, στο Πικέρμι Αττικής.

Ευελπιστούμε στην ενεργό σας συμμετοχή.

Για το πρόγραμμα, την εγγραφή αλλά και περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε την σελίδα του συνεδρίου: “Η Επόμενη Ημέρα για τον Ειδικό”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

στοιχεία σύνδεσης

Categories

Social Media Pages

Recent Posts

Archives

κοινοποιήστε στο :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
Email