Ιωάννη Κρανιδιώτη 2

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

Πρόγραμμα: “ΜΕΛΙΤΗ”
Πανελλήνιο Πρόγραμμα Ενημέρωσης, Πρόληψης και Πρώιμης Διάγνωσης του Καρκίνου του Πνεύμονα

Πρόγραμμα “ΜΕΛΙΤΗ”

Πρόγραμμα “ΜΕΛΙΤΗ”

Πανελλήνιο Πρόγραμμα Ενημέρωσης, Πρόληψης και Πρώιμης Διάγνωσης του Καρκίνου του Πνεύμονα

Αγαπητοί συνάδελφοι

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια των εργασιών του 5ου Πανελληνίου Συνεδρίου Νοσημάτων Θώρακος, η ΕΝΘΕ σε συνεργασία με το ΕΔΔΥΠΠΥ (Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων) και των ΚΕΠ Υγείας ξεκινά Πανελλήνιο Πρόγραμμα Ενημέρωσης, Πρόληψης και Πρώιμης Διάγνωσης του Καρκίνου του Πνεύμονα (ΚτΠ), με την διακριτική ονομασία «ΜΕΛΙΤΗ».

Το πρόγραμμα «ΜΕΛΙΤΗ», που φιλοδοξεί να είναι το πρώτο πανελλήνιο πρόγραμμα για την πρόληψη του ΚτΠ σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, θα ξεκινήσει από Οκτώβριο 2022 και θα υποστηρίζεται από συναδέλφους ιατρούς. Στους αγαπητούς συναδέλφους που θα στηρίξουν την παραπάνω δράση, η εταιρεία θα παρέχει κάθε δυνατή προβολή, επιστημονική βοήθεια, τακτική ενημέρωση καθώς και θα φροντίσει για τιμητική αποζημίωση.

Τέλος, θα ήθελα να γνωρίζεις ότι, επειδή η επιτυχία για την ενημέρωση στην αντιμετώπιση του ΚτΠ απαιτεί συγκροτημένη, καθολική και μέγιστη συμμετοχή όλων, δίχως αποκλεισμούς, η ΕΝΘΕ ζήτησε από ΕΠΕ, ΕΕΧΘΚΑ και ΕΠΝΕΛ  να συνδράμουν από κοινού στην προσπάθεια αυτή, ανταποκρίθηκαν άμεσα με μεγάλη χαρά και για τον λόγο αυτό τις ευχαριστούμε θερμά.

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα «ΜΕΛΙΤΗ» παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής. Η εταιρεία θα επικοινωνήσει μαζί τους για περαιτέρω λεπτομέρειες το ταχύτερο δυνατόν.

Ευελπιστούμε στη συμβολή σας.

για το ΔΣ της ΕΝΘΕ

Ηρακλής Τιτόπουλος

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

στοιχεία σύνδεσης

Categories

Social Media Pages

Recent Posts

Archives

κοινοποιήστε στο :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
Email