Τζων Κέννεντυ 115

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

Πρόγραμμα: “ΜΕΛΙΤΗ”
Πανελλήνιο Πρόγραμμα Ενημέρωσης, Πρόληψης και Πρώιμης Διάγνωσης του Καρκίνου του Πνεύμονα

Πρόγραμμα “ΜΕΛΙΤΗ”

Πανελλήνιο Πρόγραμμα Ενημέρωσης, Πρόληψης και Πρώιμης Διάγνωσης του Καρκίνου του Πνεύμονα

Αγαπητοί συνάδελφοι

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια των εργασιών του 5ου Πανελληνίου Συνεδρίου Νοσημάτων Θώρακος, η ΕΝΘΕ σε συνεργασία με το ΕΔΔΥΠΠΥ (Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων) ξεκινά Πανελλήνιο Πρόγραμμα Ενημέρωσης, Πρόληψης και Πρώιμης Διάγνωσης του Καρκίνου του Πνεύμονα (ΚτΠ), με την διακριτική ονομασία «ΜΕΛΙΤΗ».

Το πρόγραμμα «ΜΕΛΙΤΗ», που φιλοδοξεί να είναι το πρώτο πανελλήνιο πρόγραμμα για την πρόληψη του ΚτΠ με ότι αυτό συνεπάγεται, θα ξεκινήσει από Οκτώβριο 2022 και θα υποστηρίζεται από πνευμονολόγους ιατρούς. Στους αγαπητούς συναδέλφους που θα στηρίξουν την παραπάνω δράση, η εταιρεία θα παρέχει κάθε δυνατή προβολή, επιστημονική βοήθεια, τακτική ενημέρωση καθώς και θα φροντίσει για τιμητική αποζημίωση.

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα «ΜΕΛΙΤΗ» παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής το αργότερο μέχρι τις 15 Ιουλίου 2022. Η εταιρεία θα επικοινωνήσει μαζί τους για περαιτέρω λεπτομέρειες το ταχύτερο δυνατόν.

Ευελπιστούμε στη συμβολή σας.

για το ΔΣ της ΕΝΘΕ

Ηρακλής Τιτόπουλος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

στοιχεία σύνδεσης

Kατηγορίες

Recent Posts

Ιστορικό

κοινοποιήστε στο :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
Email