Τζων Κέννεντυ 115

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

Η σημασία της ποιότητας του εσωτερικού αέρα στην αντιμετώπιση της Covid-19 – Διαδικτυακή εκδήλωση

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Η σημασία της ποιότητας του εσωτερικού αέρα στην αντιμετώπιση της Covid-19»

Η πανδημία COVID-19 αποκάλυψε πόσο απροετοίμαστος ήταν ο κόσμος να ανταποκριθεί, παρά τις γνώσεις που αποκτήθηκαν από προηγούμενες πανδημίες. Σύμφωνα με το CDC σήμερα γνωρίζουμε ότι πάνω από το 90% των μολύνσεων πραγματοποιούνται μέσω της αερομεταφερόμενης μετάδοσης, λόγω του μικρού μεγέθους των αερολυμάτων και της δυνατότητάς τους να παραμένουν στον αέρα αρκετές ώρες.

Το ΕΛΙΝΥΑΕ διοργανώνει σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Έρευνας Αερολυμάτων (ΕΕΕΑ) του Δημόκριτου και τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα “Η σημασία της ποιότητας του εσωτερικού αέρα στην αντιμετώπιση της COVID-19”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 17.00 – 19.00 με χρήση της πλατφόρμας ΖΟΟΜ. 

Στην εκδήλωση, καταξιωμένοι επιστήμονες θα παρουσιάσουν την σημασία του εξαερισμού και του καθαρισμού του αέρα εσωτερικού χώρου στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της COVID-19. Στόχος είναι τα συμπεράσματα της εκδήλωσης να αποτελέσουν τεκμηριωμένη παραίνεση προς την Πολιτεία και τους πολίτες προκειμένου να λάβουν αποτελεσματικότερα μέτρα για την αντιμετώπιση της διασποράς του ιού.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας εδώ

Ημερομηνία Έναρξης
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

στοιχεία σύνδεσης

Kατηγορίες

Recent Posts

Ιστορικό

κοινοποιήστε στο :

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on email
Email