Ιωάννη Κρανιδιώτη 2

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

Η σημασία της ποιότητας του εσωτερικού αέρα στην αντιμετώπιση της Covid-19 – Διαδικτυακή εκδήλωση

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Η σημασία της ποιότητας του εσωτερικού αέρα στην αντιμετώπιση της Covid-19»

Η πανδημία COVID-19 αποκάλυψε πόσο απροετοίμαστος ήταν ο κόσμος να ανταποκριθεί, παρά τις γνώσεις που αποκτήθηκαν από προηγούμενες πανδημίες. Σύμφωνα με το CDC σήμερα γνωρίζουμε ότι πάνω από το 90% των μολύνσεων πραγματοποιούνται μέσω της αερομεταφερόμενης μετάδοσης, λόγω του μικρού μεγέθους των αερολυμάτων και της δυνατότητάς τους να παραμένουν στον αέρα αρκετές ώρες.

Το ΕΛΙΝΥΑΕ διοργανώνει σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Έρευνας Αερολυμάτων (ΕΕΕΑ) του Δημόκριτου και τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα “Η σημασία της ποιότητας του εσωτερικού αέρα στην αντιμετώπιση της COVID-19”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 17.00 – 19.00 με χρήση της πλατφόρμας ΖΟΟΜ. 

Στην εκδήλωση, καταξιωμένοι επιστήμονες θα παρουσιάσουν την σημασία του εξαερισμού και του καθαρισμού του αέρα εσωτερικού χώρου στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της COVID-19. Στόχος είναι τα συμπεράσματα της εκδήλωσης να αποτελέσουν τεκμηριωμένη παραίνεση προς την Πολιτεία και τους πολίτες προκειμένου να λάβουν αποτελεσματικότερα μέτρα για την αντιμετώπιση της διασποράς του ιού.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας εδώ

Ημερομηνία Έναρξης
 

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

στοιχεία σύνδεσης

Categories

Social Media Pages

Recent Posts

Archives

κοινοποιήστε στο :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
Email