Ιωάννη Κρανιδιώτη 2

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

«Νεότερες Κατευθυντήριες Οδηγίες στην Πνευμονολογία»
Πνευμονολογική Κλινική ΑΠΘ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο συνέδριο με τίτλο «Νεότερες Κατευθυντήριες Οδηγίες στην Πνευμονολογία», που θα διεξαχθεί σε υβριδική μορφή στις 11 και 12 Μαρτίου 2023. Το συνέδριο αυτό αποτελεί το 3ο μέρος της σειράς επιστημονικών εκδηλώσεων που διοργανώνει η Πνευμονολογική Κλινική ΑΠΘ, για την ενημέρωση ιδιαίτερα των νεότερων συναδέλφων σε πρακτικά θέματα κλινικής αντιμετώπισης των συνηθέστερων πνευμονολογικών νοσημάτων.

Οι εξελίξεις σε όλο το φάσμα της Πνευμονολογίας είναι συνεχείς, σημαντικές και ταχείες και η σωστή και τεκμηριωμένη διαχείριση και αντιμετώπιση των αναπνευστικών νοσημάτων επιβεβλημένη. Το συνέδριο αυτό είναι αφιερωμένο στις κατευθυντήριες οδηγίες που έχουν ανακοινωθεί από τις μεγάλες διεθνείς επιστημονικές εταιρείες για τα βασικότερα πνευμονολογικά θέματα την τελευταία πενταετία. Παρά το γεγονός ότι οι οδηγίες αυτές αποτελούν τη βάση της άσκησης της ειδικότητάς μας δεν παρουσιάζονται συνήθως συνολικά στις επιστημονικές εκδηλώσεις.

Στόχος της παρούσας εκπαιδευτικής εκδήλωσης είναι η παρουσίαση, ανάλυση και κριτική προσέγγιση των πιο πρόσφατων κατευθυντήριων οδηγιών από επιστήμονες με εμπειρία και γνώση πάνω στο κάθε θέμα, ώστε να ενημερωθούν οι νεότεροι συνάδελφοι και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους οι παλαιότεροι. Προσδοκούμε σε μια εποικοδομητική επιστημονική συνάντηση που θα δώσει την ευκαιρία για συζήτηση και θα οδηγήσει σε βελτίωση και τεκμηρίωση της καθημερινής κλινικής μας πράξης.

Δέσποινα Παπακώστα
Καθηγήτρια Πνευμονολογίας – Ανοσολογίας Πνεύμονα
Διευθύντρια Πνευμονολογικής Κλινικής ΑΠΘ

 


_____________________________

Για περισσότερες πληροφορίες, για το πρόγραμμα ή για την εγγραφή σας κάντε κλικ ΕΔΩ

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

στοιχεία σύνδεσης

Kατηγορίες

Recent Posts

Ιστορικό

κοινοποιήστε στο :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
Email