Ιωάννη Κρανιδιώτη 2

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

Πρόγραμμα Μελίτη – Μάρτιος 2023

Πρόγραμμα “ΜΕΛΙΤΗ”

Συνεχίζεται το πρόγραμμα ΜΕΛΙΤΗ που αφορά την Ενημέρωση, Πρόληψη και Πρώιμη Διάγνωση του Καρκίνου του Πνεύμονα.

Μια πανελλήνια δράση αποτέλεσμα της συνεργασίας της ΕΝΘΕ , του ΕΔΔΥΠΠΥ & των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ

Στις 1/3/2023 πραγματοποιήθηκε, στον Δήμο Κηφισιάς Ημερίδα Ενημέρωσης – Ευαισθητοποίησης για την Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Πνεύμονα «Μελίτη».

Την ομιλία πραγματοποίησε ο ιατρός πνευμονολόγος κ. Φίλιππος Σουγλές.

Στην εκδήλωση παρευρεύθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Ιωάννης Κεχρής.

Στις 13/3/2022, πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ομιλία στο πλαίσιο του προγράμματος ΜΕΛΙΤΗ στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής με την Πνευμονολόγο κα Μαρούσα Κούβελα να μεταδίδει το μήνυμα της έγκαιρης διάγνωσης του Καρκίνου του Πνεύμονα.

Την Ημερίδα χαιρέτισε η Αντιδήμαρχος Κοινωνική Μέριμνας και Υγείας, κα Δέσποινα Αϊβατζίδου – Ποριώτου.

Στις 16 Μαρτίου 2023, στον χώρο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ασπροπύργου πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα για την Ενημέρωση και Ευαισθητοποίηση για την έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Πνεύμονα «Μελίτη».
Ο ομιλητής της ημερίδας, Ιατρός – Πνευμονολόγος, κ. Στυλιανός Φρέγκογλου πέρασε το μήνυμα ότι η Πρόληψη Σώζει Ζωές ενώ τόνισε ότι, λόγο έλλειψης συμπτωμάτων σε πρώιμο στάδιο, ιδιαίτερη προσοχή οφείλουν να δίνουν οι αυξημένου κινδύνου ηλικιακές ομάδες. Την ημερίδα χαιρέτισε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, κ. Σοφία Μαυρίδη και έδωσαν το παρόν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, κ. Παντελής Σαββίδης, και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ, κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος.

Στις 17/03/2023, πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Αγρινίου, η ομιλία Ενημέρωσης – Ευαισθητοποίησης για την Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Πνεύμονα, στο πλαίσιο του προγράμματος ΜΕΛΙΤΗ από τον Πνευμονολόγο κ. Λάμπρο Λαμπρόπουλο.

Την Ημερίδα Χαιρέτισε ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικόλαος Καζαντζής και στήριξαν με τη παρουσία τους Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αγρινίου, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου, ο Γενικός Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων καθώς και πλήθος κόσμου.

Στις 28 Μαρτίου 2023, πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού το πρόγραμμα ΜΕΛΙΤΗ με την Πνευμονολόγο κα Δέσποινα Ζορμπίδου να μεταδίδει το μήνυμα της έγκαιρης διάγνωσης του Καρκίνου του Πνεύμονα με τη διενέργεια της αξονικής τομογραφίας χαμηλής δόσης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα για τον μήνα Μάρτιο έχει ως εξής:

Μάρτιος 2023

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

στοιχεία σύνδεσης

Categories

Social Media Pages

Recent Posts

Archives

κοινοποιήστε στο :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
Email