Ιωάννη Κρανιδιώτη 2

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

«ΝΟΣΟΣ LONG COVID: η σύγχρονη ιατρική πρόκληση»

«ΝΟΣΟΣ LONG COVID:
η σύγχρονη ιατρική πρόκληση»

WEBINARS 2021

Η πανδημία από τον ιό SARS CoV 2 αποτελεί την τελευταία διετία το σημαντικότερο ζήτημα για τη δημόσια υγεία με τεράστιες επιπτώσεις στην κοινωνία. Παρά την πρόοδο σε επιστημονικό και ερευνητικό επίπεδο ως προς την αναγνώριση των συμπτωμάτων, την εργαστηριακή επιβεβαίωση, τα εμβόλια αλλά και τις θεραπευτικές επιλογές, ο αριθμός των ασθενών αυξάνεται διαρκώς καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη της έγκαιρης αναγνώρισης των μακροπρόθεσμων επιπλοκών της νόσου. Αυτό ακριβώς αποτελεί σήμερα την σύγχρονη ιατρική πρόκληση.

Αυτός είναι και ο τίτλος των τριών διαδικτυακών εκδηλώσεων που διοργανώνουμε έχοντας σαν στόχο την καλύτερη κατανόηση, τη γρήγορη αναγνώριση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση της νόσου long covid.

Τις τρεις αυτές διαδικτυακές εκδηλώσεις μπορούν να τις παρακολουθήσουν όλοι οι ιατροί ανεξαρτήτως ειδικότητας που θα ήθελαν να ενημερωθούν συζητώντας με τους ειδικούς για την επιδημιολογία, τη διάγνωση, τη θεραπευτική αντιμετώπιση και τη διαχείριση των ασθενών long covid.

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή , εκ μέρους του Δ.Σ. του Ινστιτούτου Επιστημονικών Ερευνών του Π.Ι.Σ. θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εξαίρετους ομιλητές που με προθυμία και ενθουσιασμό αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας για να καταθέσουν την γνώση και την εμπειρία τους .

Χάρης Χ. Βαβουρανάκης

Πρόεδρος
Ινστιτούτου Επιστημονικών Ερευνών Π.Ι.Σ.

[pdf-embedder url=”https://hcds.gr/wp-content/uploads/2021/11/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-WEBINARS-2021.pdf” title=”ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WEBINARS 2021″]

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

στοιχεία σύνδεσης

Categories

Social Media Pages

Recent Posts

Archives

κοινοποιήστε στο :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
Email