Ιωάννη Κρανιδιώτη 2

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

5ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο ΕΝΘΕ – Πρόσκληση

5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσημάτων Θώρακος


Πρόληψη και Πρώιμη Διάγνωση στα Σύγχρονα Αναπνευστικά Νοσήματα

 

Πρόσκληση


Ηρακλής Τιτόπουλος
Πρόεδρος ΕΝΘΕ

Θωμάς Καραπέτσας
Αντιπρόεδρος ΕΝΘΕ

Δρόσος Τσαβλής
Ειδικός Γραμματέας ΕΝΘΕ

Μαρία Σαρόγλου 
Ταμίας ΕΝΘΕ

Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητέ συνάδελφε,

Εκ μέρους του ΔΣ της ΕΝΘΕ σε προσκαλώ στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσημάτων Θώρακος στις 12-14 Μαΐου 2022 στο ξενοδοχείο ΜAKEDONIA PALACE στη Θεσσαλονίκη.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά διανύουμε τη γνωστή πανδημία και βιώνουμε τις δυσκολίες της καθημερινότητας, τη κοινωνική αποστασιοποίηση, ενώ θρηνούμε χιλιάδες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές. Με την ευχή όλων και την ελπίδα πως φτάνουμε στο τέλος, το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσημάτων Θώρακος σηματοδοτεί την επιστροφή στην ιατρική καθημερινότητα και περιλαμβάνει εκ νέου στις εργασίες του επίκαιρα θέματα της σύγχρονης πνευμονολογίας επικεντρώνοντας τη φορά αυτή στην πρόληψη και την πρώιμη διάγνωση. Αν κάτι μας δίδαξε αυτή η περιπέτεια είναι η αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, που οδηγούν στη σωστή θεραπεία.

Στο 5ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο Νοσημάτων Θώρακος, εξειδικευμένοι Έλληνες και διεθνείς συνάδελφοι που έχουν ασχοληθεί με τα αντίστοιχα αντικείμενα, πολιτικοί εκπρόσωποι, δημοτικά δίκτυα υγείας και επίσημα σωματεία ασθενών θα αναλύσουν τα δεδομένα και θα σχολιάσουν τα guidelines που αφορούν την πρόληψη και τη διάγνωση των σύγχρονων πνευμονολογικών παθήσεων, όπως ο καρκίνος του πνεύμονα, οι αναπνευστικές λοιμώξεις, η χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, το βρογχικό άσθμα και οι διάμεσες πνευμονοπάθειες.

Αγαπητέ συνάδελφε, ως πρόεδρος της ΕΝΘΕ με ιδιαίτερη χαρά σε καλώ στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσημάτων Θώρακος στην όμορφη και ζεστή πόλη της Θεσσαλονίκης. Η φυσική σου παρουσία θα αποτελέσει μεγάλη τιμή και ευκαιρία για φιλική ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων σε ένα πολιτισμένο και φιλικό περιβάλλον.

Σας περιμένουμε με χαρά όλες και όλους!

Για το ΔΣ ΕΝΘΕ
Ο πρόεδρος

Ηρακλής Τιτόπουλος
Επεμβατικός Πνευμονολόγος

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

στοιχεία σύνδεσης

Categories

Social Media Pages

Recent Posts

Archives

κοινοποιήστε στο :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
Email