Τζων Κέννεντυ 115

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

Συγχαρητήρια επιστολή από την ΕΝΘΕ στα Δ.Σ. της ΕΠΕ και της ΕΠνΕλ

Συγχαρητήρια επιστολή από την ΕΝΘΕ

Αγαπητά μέλη,

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των νέων διοικητικών συμβουλίων της ΕΠΕ και της ΕΠνΕλ, όπως αυτά προέκυψαν από τις πρόσφατες εκλογές, η ΕΝΘΕ απέστειλε συγχαρητήριες επιστολές και ευχήθηκε στους προέδρους και τα μέλη θερμά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία. Μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες αναδείχθηκαν άξιοι συνάδελφοι που θα αποτελέσουν ικανή πηγή έμπνευσης για μια δημιουργική και συνεργική θητεία. Άμεση και θερμή η απάντηση των δύο εταιρειών, συνοδευόμενη από εποικοδομητικές προτάσεις, τις οποίες η ΕΝΘΕ πρόθυμα υιοθετεί.

Με την εκλογή των ΔΣ των τριών εταιρειών, αρχής γενομένης από την ΕΝΘΕ προ 18μηνου περίπου, ένα νέο κλίμα στη μεταξύ τους σχέση διαφαίνεται. Ειδικότερα με την ΕΠΕ, το γεγονός ότι, τόσο ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος, καθηγητές κκ Λουκίδης Στυλιανός και Τζανάκης Νικόλαος, όσο και ο πρώτη επιλαχούσα καθηγήτρια κ Παπακώστα Δέσποινα είναι ταυτόχρονα και μέλη της ΕΝΘΕ, εγγυάται μια λαμπρή πορεία στη μεταξύ τους επιστημονική συνεργασία, την οποία οφείλουμε στην ειδικότητα και στον μάχιμο συνάδελφο, ειδικά την περίοδο αυτή. Με τη σύνθεση και την κοινή προσπάθεια μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα. Καλή αρχή και καλή μας επιτυχία!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

στοιχεία σύνδεσης

Kατηγορίες

Recent Posts

Ιστορικό

κοινοποιήστε στο :

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on email
Email