Ιωάννη Κρανιδιώτη 2

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

Πρόγραμμα Μελίτη – Μάιος 2023

Πρόγραμμα “ΜΕΛΙΤΗ”

Συνεχίζεται το πρόγραμμα ΜΕΛΙΤΗ που αφορά την Ενημέρωση, Πρόληψη και Πρώιμη Διάγνωση του Καρκίνου του Πνεύμονα.

Μια πανελλήνια δράση αποτέλεσμα της συνεργασίας της ΕΝΘΕ , του ΕΔΔΥΠΠΥ & των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ

Στο πλαίσιο του πανελληνίου προγράμματος ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του πολίτη, “Μελίτη”, το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Δράμας πραγματοποίησε ημερίδα για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του πνεύμονα, την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο ισόγειο του Δημαρχείου με ομιλήτρια την πνευμονολόγο κα Κυριακή Καμπουρίδου.

Στις 12/05/2023, ο Πνευμονολόγος κ. Αντώνιος Παπαϊωάννου, πραγματοποίησε την ενημερωτική ομιλία για την Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Πνεύμονα στο πλαίσιο του προγράμματος ΜΕΛΙΤΗ, στον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού.
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Φορέα Πολιτισμού, Άθλησης, Περιβάλλοντος και Οικογενειακής Υποστήριξης Δήμου Πύδνας-Κολινδρού, κ. Πλασταράς Κωνσταντίνος

Στις 17/05/2023, πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Ιωαννιτών, το Πρόγραμμα Ενημέρωσης – Ευαισθητοποίησης για την Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Πνεύμονα «Μελίτη» με ομιλητή τον Πνευμονολόγο -Φυματιολόγο κ. Παναγιώτη Ζώη.
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. Δήμου Ιωαννιτών κ. Δημήτριος Πάνου, ενώ στήριξαν με τη παρουσία τους ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Δημήτριος Παπαγεωργίου και το μέλος του ΔΣ ΟΚΠΑΠΑ κ. Δημήτριος Σκούρτης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα για τον μήνα Μάιο έχει ως εξής:

Μάιος 2023

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

στοιχεία σύνδεσης

Categories

Social Media Pages

Recent Posts

Archives

κοινοποιήστε στο :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
Email