Ιωάννη Κρανιδιώτη 2

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

Πρόγραμμα Μελίτη – Νοέμβριος 2022

Πρόγραμμα “ΜΕΛΙΤΗ”

Ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία στους δήμους Πυλαίας-Χορτιάτη και Πειραιά το πρόγραμμα ΜΕΛΙΤΗ που αφορά την Ενημέρωση, Πρόληψη και Πρώιμη Διάγνωση του Καρκίνου του Πνεύμονα.

Μια πανελλήνια δράση αποτέλεσμα της συνεργασίας της ΕΝΘΕ , του ΕΔΔΥΠΠΥ & των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ

Το πρόγραμμα “άνοιξε” την Κυριακή 6 Νεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου  Πυλαίας-Χορτιάτη η Μαρία Σαρόγλου, Πνευμονολόγος, Επιμελήτρια Α ΕΣΥ, ΓΝΘ «Γ. Παπανικολάου»

Το επόμενο βήμα, από τα πολλά που ακολουθούν,  έγινε στις 8 Νοεμβρίου στον Δήμο Πειραιά στο χώρο του ΚΑΠΗ όπου μίλησε ο Ελευθέριος Βρουβάκης, Πνευμονολόγος-Φυματιολόγος, Υπεύθυνος Πνευμονολογικού Κέντρου Πειραιά, Διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής ΑΝΑΣΑ, Metropolitan Hospital, Πειραιάς

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε, στον Δήμο Διονύσου, η ενημέρωση για την Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Πνεύμονα στο πλαίσιο του προγράμματος «Μελίτη» από τον κ. Λεωνίδα Παπασταύρου, Θωρακοχειρουργό, Διευθυντή Θωρακοσκοπικής και Ρομποτικής Θωρακοχειρουργικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.
Την Ημερίδα στήριξαν με τη παρουσία τους δεκάδες πολίτες κι εκπρόσωποι φορέων, αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι νομικών προσώπων, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι κ.α.

Το μήνυμα της Έγκαιρης Διάγνωσης του Καρκίνου του Πνεύμονα, στο πλαίσιο του προγράμματος ΜΕΛΙΤΗ, μετέδωσε την Τρίτη 29/11/2022, στους πολίτες του Δήμου Χαϊδαρίου, η Πνευμονολόγος Ιατρός κα Δέσποινα Ζορπίδου.

ΜΕΛΙΤΗ - Δήμος Ωρωπού - Φίλιππος Σουγλές

Το πρόγραμμα για τον μήνα Νοέμβριο “έκλεισε” την Τετάρτη 30/11/2022, στον Δήμο Ωρωπού.

Το μήνυμα για την  Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Πνεύμονα πέρασε μέσα από την ομιλία του ο κ. Φίλιππος Σουγλές, Πνευµονολόγος-Φυµατιολόγος, Επικουρικός επιμελητής στο ΠΕΔΥ Αχαρνών.

Την ημερίδα χαιρέτισε ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Γεώργιος Γιασημάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Τη σημασία της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών σε θέματα προληπτικού ιατρικού έλεγχου»

Μέχρι τώρα πάνω από 100 δήμοι σε όλη τη χώρα κι ισάριθμοι συνάδελφοι δήλωσαν με μεγάλη χαρά συμμετοχή.

Το αναλυτικό πρόγραμμα μηνός Νοεμβρίου έχει ως εξής:

Νοέμβριος 2022

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

blank

στοιχεία σύνδεσης

Categories

Social Media Pages

Recent Posts

Archives

κοινοποιήστε στο :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
Email