Ιωάννη Κρανιδιώτη 2

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

Πρόγραμμα Μελίτη – Νοέμβριος 2022

Πρόγραμμα “ΜΕΛΙΤΗ”

Ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία στους δήμους Πυλαίας-Χορτιάτη και Πειραιά το πρόγραμμα ΜΕΛΙΤΗ που αφορά την Ενημέρωση, Πρόληψη και Πρώιμη Διάγνωση του Καρκίνου του Πνεύμονα.

Μια πανελλήνια δράση αποτέλεσμα της συνεργασίας της ΕΝΘΕ , του ΕΔΔΥΠΠΥ & των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ

Το πρόγραμμα “άνοιξε” την Κυριακή 6 Νεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου  Πυλαίας-Χορτιάτη η Μαρία Σαρόγλου, Πνευμονολόγος, Επιμελήτρια Α ΕΣΥ, ΓΝΘ «Γ. Παπανικολάου»

Το επόμενο βήμα, από τα πολλά που ακολουθούν,  έγινε στις 8 Νοεμβρίου στον Δήμο Πειραιά στο χώρο του ΚΑΠΗ όπου μίλησε ο Ελευθέριος Βρουβάκης, Πνευμονολόγος-Φυματιολόγος, Υπεύθυνος Πνευμονολογικού Κέντρου Πειραιά, Διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής ΑΝΑΣΑ, Metropolitan Hospital, Πειραιάς

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε, στον Δήμο Διονύσου, η ενημέρωση για την Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Πνεύμονα στο πλαίσιο του προγράμματος «Μελίτη» από τον κ. Λεωνίδα Παπασταύρου, Θωρακοχειρουργό, Διευθυντή Θωρακοσκοπικής και Ρομποτικής Θωρακοχειρουργικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.
Την Ημερίδα στήριξαν με τη παρουσία τους δεκάδες πολίτες κι εκπρόσωποι φορέων, αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι νομικών προσώπων, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι κ.α.

Το μήνυμα της Έγκαιρης Διάγνωσης του Καρκίνου του Πνεύμονα, στο πλαίσιο του προγράμματος ΜΕΛΙΤΗ, μετέδωσε την Τρίτη 29/11/2022, στους πολίτες του Δήμου Χαϊδαρίου, η Πνευμονολόγος Ιατρός κα Δέσποινα Ζορπίδου.

Το πρόγραμμα για τον μήνα Νοέμβριο “έκλεισε” την Τετάρτη 30/11/2022, στον Δήμο Ωρωπού, ο Πνευμονολόγος Φίλιππος Σουγλές.

Μέχρι τώρα πάνω από 100 δήμοι σε όλη τη χώρα κι ισάριθμοι συνάδελφοι δήλωσαν με μεγάλη χαρά συμμετοχή.

Το αναλυτικό πρόγραμμα μηνός Νοεμβρίου έχει ως εξής:

Νοέμβριος 2022

2 σκέψεις στο “Πρόγραμμα Μελίτη – Νοέμβριος 2022”

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

στοιχεία σύνδεσης

Kατηγορίες

Recent Posts

Ιστορικό

κοινοποιήστε στο :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
Email