Ιωάννη Κρανιδιώτη 2

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

4ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο ΕΝΘΕ – Πρόσκληση

4ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο Νοσημάτων Θώρακος 2021

4ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο ΕΝΘΕ

 

Πρόσκληση


Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητέ συνάδελφε,

Ως πρόεδρος της ΕΝΘΕ, εκ μέρους όλου του ΔΣ, έχω την τιμή και τη χαρά να σε προσκαλέσω στο 4ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο της Εταιρείας Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος στις 27-30 Μαΐου 2021 στο ξενοδοχείο The ΜΕΤ στη Θεσσαλονίκη.

Για περισσότερα από 20 χρόνια η διοργάνωση Πανελληνίων Συνεδρίων από την εταιρεία μας παρέχει ένα χρήσιμο βήμα στους πνευμονολόγους, αλλά και σε άλλες συναφείς ειδικότητες, για να παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στο επιστημονικό τους πεδίο και τα αποτελέσματα των ερευνητικών προσπαθειών τους.

Ειδικά τη δύσκολη αυτή χρονιά που διανύουμε θα παρουσιαστούν περισσότερο θέματα που σχετίζονται με τον κορωνοϊό, κυρίως την πρόληψη και αντιμετώπιση των επιπλοκών του στους πνεύμονες, κάτι που ενδιαφέρει όλους, ιδίως τους νεότερους επιστήμονες αλλά και τους νοσηλευτές και τα παραϊατρικά επαγγέλματα.

Επιπλέον, το συνέδριο θα αναφέρεται στην πνευμονική εμβολή και την πνευμονική υπέρταση, την επεμβατική πνευμονολογία και την αντιμετώπιση κακοήθων όγκων του πνεύμονα, τις αποφρακτικές και τις διάμεσες πνευμονοπάθειες, την αναπνευστική φυσιολογία, την αναπνοή στον ύπνο και τη διακοπή του καπνίσματος, τη φυματίωση, την κυστική ίνωση, τις αναπνευστικές λοιμώξεις και πλήθος άλλων συναφών θεμάτων, που θα αναπτυχθούν από εξειδικευμένους Έλληνες και διεθνείς συναδέλφους, που έχουν ασχοληθεί με τα αντίστοιχα αντικείμενα.

Το συνέδριο θα πλαισιωθεί από εκπαιδευτικά σεμινάρια (Hands on seminars), στρογγυλές και δορυφορικές τράπεζες, διαλέξεις και από παρουσίαση ερευνητικών αποτελεσμάτων υπό τη μορφή ανακοινώσεων.

Αγαπητέ συνάδελφε,

Η ενεργή συμμετοχή σου στο συνέδριο θα αποτελέσει τιμή για εμάς και ευκαιρία για την ανταλλαγή απόψεων εξειδικευμένων γνώσεων και απόψεων που θα βοηθήσουν όλους μας στην βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών μας στους συνανθρώπους μας.

Με κάθε επιφύλαξη εκτιμώ ότι, το πνευμονολογικό αυτό συνέδριο, τηρουμένων όλων των υγειονομικών κανονισμών, θα είναι ταυτόχρονα και το πρώτο δια ζώσης επιστημονικό συνέδριο στη μετα-κορωνοϊό περίοδο. Ειδικότερα, η πρόσβαση στο συνέδριο θα επιτρέπεται με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού, ενώ για την ασφάλεια όλων η ΕΝΘΕ θα διενεργεί καθημερινά self-test πριν την είσοδο στους συνεδριακούς χώρους.

Σας καλώ όλες και όλους να συμμετέχετε ενεργά στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσημάτων Θώρακος στο παραδοσιακά φιλόξενο, θερμό και φιλικό περιβάλλον της πόλης μας.

Για το ΔΣ ΕΝΘΕ
Ο πρόεδρος

Ηρακλής Τιτόπουλος

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

στοιχεία σύνδεσης

Categories

Social Media Pages

Recent Posts

Archives

κοινοποιήστε στο :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
Email