Ιωάννη Κρανιδιώτη 2

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

3ο Πνευμονολογικό Σεμινάριο στην ΠΦΥ

Αγαπητοί Φίλοι και συνάδελφοι

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα να προλογίζω το 3ο Πνευμονολογικό Σεμινάριο στην ΠΦΥ. Σκοπός του συνεδρίου μας είναι να θέσει νέες προοπτικές, με στόχο αφενός τη συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση και αφετέρου στο συντονισμό της υψηλού επιπέδου ιατρικής έρευνας για την Πνευμονολογία σήμερα.

Η Εταιρεία Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος σε συνεργασία με το Ελληνικό Κολλέγιο Γενικών Ιατρών καθώς και την Ιατρική Εταιρεία Καβάλας συγκεντρώνουν τις προσπάθειές τους για την συγκρότηση του επιστημονικού προγράμματος που θα περιλαμβάνει μία μεγάλη σειρά από παρουσιάσεις των πλέον σύγχρονων δεδομένων για τη πρόληψη και την θεραπευτική προσέγγιση των Νοσημάτων των Πνευμόνων.

Στο παρόν συνέδριο με την πληθώρα διαλέξεων, στρογγυλών τραπεζιών, συζητήσεων, και παρουσίασης περιστατικών ιδιαίτερου διδακτικού ενδιαφέροντος, δίνεται η δυνατότητα στους συνέδρους διαφόρων ειδικοτήτων της Π.Φ.Υ. να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να διευρύνουν τον επιστημονικό τους ορίζοντα. Η από κοινού συνεδρίαση διαφόρων ειδικοτήτων ανοίγει το δρόμο για βελτίωση της συνεργασίας σε κλινικό επίπεδο όσων εμπλέκονται στην φροντίδα των ασθενών με πνευμονολογικά νοσήματα, γεγονός το οποίο αποβαίνει σε τελική ανάλυση επ’ ωφελεία των ασθενών αυτών.

Αγαπητοί συνάδελφοι ο πρόεδρος και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής σας καλούμε να συμμετάσχετε στο 3ο Πνευμονολογικό Σεμινάριο στην ΠΦΥ και να επωφεληθείτε από το επιστημονικό του πρόγραμμα.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής


Επισκεφθείτε την σελίδα του σεμιναρίου

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

στοιχεία σύνδεσης

Categories

Social Media Pages

Recent Posts

Archives

κοινοποιήστε στο :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
Email