Ιωάννη Κρανιδιώτη 2

555 35, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 2310 475 662

Καθημερινές : 9:00 - 14:00

info@hcds.gr

https://hcds.gr/epikoinonia/

Θωμάς Καραπέτσας

σύντομο βιογραφικό

Ο ειδικός πνευμονολόγος κ. Καραπέτσας Θωμάς (WABIP, EABIP, ERS Membership), του οποίου τα ιατρεία βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και στα Κουφάλια είναι εξειδικευμένος στην πνευμονολογία και παρέχει τις υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες του με επαγγελματισμό και σεβασμό προς τους ασθενείς του.

Με πολυετή πείρα στον τομέα του, ο ειδικός πνευμονολόγος αντιμετωπίζει κάθε περιστατικό ως μοναδικό και εγγυάται έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση κάθε τύπου πάθησης που σχετίζεται με την ειδικότητά του.

Ο γιατρός αποφοίτησε με άριστα από την Ιατροχειρουργική Σχολή του Πανεπιστημίου G.D’ Annunzio στο Chieti της Ιταλίας, ενώ διαθέτει εξειδίκευση στην πνευμονολογία και είναι μέλος της WABIP και EABIP, της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας ERS και Αντιπρόεδρος του ΔΣ της Ελληνικής Πνευμονολογικής και Επαγγελματικών Παθήσεων Θώρακος εταιρείας.

Ο ειδικός – πνευμονολόγος κ. Καραπέτσας Θωμάς στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ άλλων έχει παρακολουθήσει εργαστήρια έρευνας αλλεργικών βρογχοπνευμονοπαθειών, ενώ ασχολείται με παθήσεις όπως είναι το άσθμα και η οξεία και χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια.